AmE Posted February 28, 2012 Report Share Posted February 28, 2012 Es, paceļot topiku, lūdzu. Un jā, pats sapratu, ka par tādu cenu neko jēdzīgu nedabūs. Bet vienalga patīk tās, kuras esmu ielicis savā iepriekšējā postā, un visticamāk arī tās ņemšu Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted February 28, 2012 Report Share Posted February 28, 2012 Pa 40ls kvalitatīvas Wifi ausis nedabūsi . Mader kad sapratīsi kko par WIFi austiņām un no kāda cenu diapozona sākas wifi austiņas , kuras ir gan kvalitātīvas , gan stabilas tad arī runā. Pa 40ls tu vari dabūt mēslu ,ko pēc 3 mēnešiem varēsi izmest miskastē. Es tev atklašu noslēpumu, tu nespēsi atšķirt kvalitāti ausīm tā pat kā vairums šeit esošo. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted February 28, 2012 Report Share Posted February 28, 2012 (edited) Man draudzene uzdāvināja šitādas, bet man ļoti nepatīk, tādēļ neizmantoju. Varu tev pārdot, teiksim, par 15Ls? http://www.neostore....em/EC-00062837/ Beefs edit: tas ir ar new condition! Edited February 28, 2012 by 0xDEAD BEEF Link to comment Share on other sites More sharing options...
UrbanAstronaut Posted February 29, 2012 Report Share Posted February 29, 2012 Es tev atklašu noslēpumu, tu nespēsi atšķirt kvalitāti ausīm tā pat kā vairums šeit esošo. Tava māte tikai atšķirt to nevar. Pirms tu kko dirs nepatēmu ,padomā ko es daru ik dienā . Tas , ka tu neko nerubī ir skaidrs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted February 29, 2012 Report Share Posted February 29, 2012 Borings kārtējo reizi izcēlies Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted February 29, 2012 Report Share Posted February 29, 2012 (edited) Par māti var paurī dabūt. Tas ir viens. Otrs ir tas ka dzirdes aparāts nevienādības dēļ kvalitāte skaņā ir diezgan plašs jēdziens. Es neapstrīdu acīmredzamu faktu ka ir galīgi sūdi un ir kaut kas labāks. Visādi senhi, harmondi un bose protams neapsaubami iespārda kaut kādu lētaku firmu. Bet pat ņemot vērā visus tehniskos faktorus skanējums katram atšķirsies, kas jebkura gala kvalitātes novērtējumu padara par diezgan subjektīvu lēmumu. Edited February 29, 2012 by b0r1ng Link to comment Share on other sites More sharing options...
UrbanAstronaut Posted February 29, 2012 Report Share Posted February 29, 2012 Lietot vārdu salikumu subjektīvs viedoklis māk katrs. Ir tomēr jāuzstāda kkāda mistiskā līnija , no kuras sākās normālas wifi ausis. Un tas noteikti nav pie price range 40ls Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted February 29, 2012 Report Share Posted February 29, 2012 Te atkal jānorāda kam tās Ir izmantotas. Cik man nācās tikties ar wireless ausīm spēlēs jomā - nav iespaidojis nekas izņemos senhus (ne šos) un logitech kaut kāds no jaunajiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now