achee Posted August 4, 2011 Report Share Posted August 4, 2011 tatad, problemas ar jauno skype.Agrak viss bija ok, bet te peksni saka kkas klinit. tatad, kad iesledz pc vinjs pats automatiski neielogojas, vajag uzspiest uz skype, tad vinjs iesledzas, lai arii man visi keksi ir salikti, lai vinjs slegtos un ielogotos automatiski, kad pc iesledzas, bet taa nav. un otra lieta, kapec vinjs ik pec kada laika restartejas, taka kko ladetu vai arii vinjam nets pazud vai kas, bet nets visu laiku strada, nezinu, kur vaina. Ko ierosinat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spits Posted August 4, 2011 Report Share Posted August 4, 2011 (edited) tatad, problemas ar jauno skype.Agrak viss bija ok, bet te peksni saka kkas klinit. tatad, kad iesledz pc vinjs pats automatiski neielogojas, vajag uzspiest uz skype, tad vinjs iesledzas, lai arii man visi keksi ir salikti, lai vinjs slegtos un ielogotos automatiski, kad pc iesledzas, bet taa nav. un otra lieta, kapec vinjs ik pec kada laika restartejas, taka kko ladetu vai arii vinjam nets pazud vai kas, bet nets visu laiku strada, nezinu, kur vaina. Ko ierosinat? Kura tev skype versija ? 5.5 versija? Edited August 4, 2011 by Spits 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
achee Posted August 4, 2011 Author Report Share Posted August 4, 2011 Kura tev skype versija ? 5.5 versija? ir veel jaunaka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spits Posted August 4, 2011 Report Share Posted August 4, 2011 ir veel jaunaka? nu it kā nē tad kura tev ir? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
achee Posted August 4, 2011 Author Report Share Posted August 4, 2011 nu it kā nē tad kura tev ir? tak izlasi kartigi postu!!! logiski, ka 5.5, jo taa arii ir jaunaka ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spits Posted August 4, 2011 Report Share Posted August 4, 2011 Jā man arī tāda problēma , bet man nav grūti uzspeist uz skype Man tas netraucē 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
achee Posted August 4, 2011 Author Report Share Posted August 4, 2011 atrisinaju pats problemu, tl. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spits Posted August 4, 2011 Report Share Posted August 4, 2011 atrisinaju pats problemu, tl. kā , ja nav grūti pasaki 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now