Spits Posted August 4, 2011 Report Share Posted August 4, 2011 (edited) Citas šausmu spēles es īsti nezinu ko var spēlēt split scrīnā ,bet es jums iesaku borderlands un shadowgrounds abas daļas kad nolādēsi to obscure iso failu tur var instalācijā izvēlēties kuru instalēt 1. vai 2. daļu ā un vēl tu vari pamēģināt Killing Floor split screen Edited August 4, 2011 by Spits Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimors Posted August 4, 2011 Author Report Share Posted August 4, 2011 (edited) mhh. negribās vilt tos 5gb :/ labāk uzreiz tik 2 daļu un viss :/ lejupielādēšu tās spēles kuras teici. bet borderlands var divatā? Tik nejauc,uz viena pc,lai varētu spēlēt 2 spēlētāji. Edited August 4, 2011 by Dimors Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spits Posted August 4, 2011 Report Share Posted August 4, 2011 (edited) mhh. negribās vilt tos 5gb :/ labāk uzreiz tik 2 daļu un viss :/ lejupielādēšu tās spēles kuras teici. bet borderlands var divatā? Jā var . Obscure 2 ir kinozal.tv ,bet tur sūds, jo kad spēlē divatā tur pēc pirmā seiva met ārā Edited August 4, 2011 by Spits Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted August 4, 2011 Report Share Posted August 4, 2011 worms hogs of war uz emulatora offroad 4x4 rally v3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimors Posted August 4, 2011 Author Report Share Posted August 4, 2011 Labi. Obscure 2 kkur atradīšu cerams normālu :/ Paldies par geimiem :] vajag tik lejupielādēt un go! ;} cerams pa hdmi vadu uz tv,būs kā kinoteātri (chuckle) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spits Posted August 4, 2011 Report Share Posted August 4, 2011 Labi. Obscure 2 kkur atradīšu cerams normālu :/ Paldies par geimiem :] vajag tik lejupielādēt un go! ;} cerams pa hdmi vadu uz tv,būs kā kinoteātri (chuckle) Nav par ko ,vienmēr prieks palīdzēt Veiksmi spēlēs 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrzombie Posted August 4, 2011 Report Share Posted August 4, 2011 endless hours of fun Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimors Posted August 5, 2011 Author Report Share Posted August 5, 2011 mhh. Lejupielādēju Kane & Lych... pieslēdzu jostiku,bet viņš to neatrod :/ wtf? mans gamepad skaitās kā xbox360 taču :[ kā lai to atrisinātu? :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spits Posted August 5, 2011 Report Share Posted August 5, 2011 mhh. Lejupielādēju Kane & Lych... pieslēdzu jostiku,bet viņš to neatrod :/ wtf? mans gamepad skaitās kā xbox360 taču :[ kā lai to atrisinātu? :/ ohh piedo ar šo nevaru palīdzēt kā gāja ar left 4 dead ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimors Posted August 5, 2011 Author Report Share Posted August 5, 2011 ar l4d2 viss ok bija :] tik nesapratu vienu. Lai spēlētu l4d2 divatā,vajag 2 jostikus? vai var ar 1.jostiku un no pc spēlēt? vnk kad es spēlēju,vienā logā varēju gan ar gamepad,gan ar pc. bet otrais logs vnk spectators bija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spits Posted August 5, 2011 Report Share Posted August 5, 2011 (edited) ar l4d2 viss ok bija :] tik nesapratu vienu. Lai spēlētu l4d2 divatā,vajag 2 jostikus? vai var ar 1.jostiku un no pc spēlēt? vnk kad es spēlēju,vienā logā varēju gan ar gamepad,gan ar pc. bet otrais logs vnk spectators bija. Paskaties tajā video tur ir kur viņš uzliek Edited August 5, 2011 by Spits Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimors Posted August 7, 2011 Author Report Share Posted August 7, 2011 kāds vel zina kkādu horror game? (uz 2) :] patika Obscure 2 :] tagad spēlēju ar čomu. ar vienu erroru jau sastapos,bet domāju kkā jau izlabošu to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted August 8, 2011 Report Share Posted August 8, 2011 Deathspank abas daļas, vienīgi otrajam spēlētājam ir mazsvarīgāka loma un neko būtisku spēles gaitā viņš mainīt nevar. Magicka arī bija co-op. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spits Posted August 8, 2011 Report Share Posted August 8, 2011 Es vēl varu ieteikt shank coop ir labs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimors Posted August 8, 2011 Author Report Share Posted August 8, 2011 o labs :] paldies. vel ir kkas no horror? vai no ekšena kkādu? Galvenais lai būtu interesanta.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
remix.cc Posted August 8, 2011 Report Share Posted August 8, 2011 nokačā sega emulatoru un vari raut visas nostaļģiskās spēles, sākot no battle city līdz streets of rage vai kādas tev bija prioritātes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MašīnZaglis Posted August 9, 2011 Report Share Posted August 9, 2011 remix.cc pieklājīgs variants. Worms arī var kapāt pa diviem uz 1 Pc Bet tu,'Dimors' esi pamuļķis saucot dambreti pa huiņu 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now