Jump to content
GIGN Forum

Vīruss? Hujna, Draugiem U.c. Mēsli


smogs
 Share

Recommended Posts

Varbūt kāds būs saskaries ar šādiem mēsliem. Pirms pāris dienām jaukais brālītis meklēdams savam debīlajam mu kaut kādu programmu veiksmīgi aizdirsa manu datoru ar vīrusiem. Ilgi nedomāju un pārinstelēju windowsu...šodien ieejot draugos sapratu, ka no tās zarazas īsti neesmu ticis vaļā - viņš automātiski draugos iesaka kkādu šitu runā sadaļā (bilde). Tātad - kā no tā mēsla var tikt vaļā? Izmēģināju jau divus antivīrusus un kaut kādu spy ware meklētāju, bet nekas lāga nelīdz.

EDIT: izrādās inboxā arī kaut kāds *.exe fails ir ticis nosūtīts visiem saglabātajiem kontaktiem.

Edited by smogs
Link to comment
Share on other sites

FORMAT C!

Ilgi nedomāju un pārinstelēju windowsu..

kas arī sevī ietvēra disku formatēšanu...

Izmēģināju ad-aware - atrada ap saviem 40 bojātiem failiem, bet savus 20-30% pirms beigām izmeta paziņojumu, lai pērku pilno versiju. Oficiālajā saitā programmas bezmaksas versijai links nedarbojas un man pieejamajos trakeros sakarīga versija neuzrādas...tagad atradu vienu un palaidu lejupielādēt. Tad jau nu redzēs, kas būs rīt no rīta

Link to comment
Share on other sites

Izskatās, ka uz šo brīdi ar ad-aware sanāca vienu datoru attīrīt...jāsāk būs mocīt otrs. Tam vispār pašlaik atļauj ieiet tikai my documents.

Tagad vēl gribēju pajautāt - varbūt kāds var ieteikt sakarīgu antivīrusu? Pāris gadus viņus neesmu lietojis, tāpēc nav nekādas sajēgas, kurš no visiem būtu labākais. Vai vienkārši nāksies atgriezties pie limited user.

Link to comment
Share on other sites

Da labi. Ja tu noformatēji cieto, tad tas vīruss nevarēja tevi aplipināt. ja vien nav iespēja pieseivot MAC, un tad pārbaudīt vai tai adresei ir aktīvs interneta pieslēgums un inficēt atkal HDD.

bet ja tas tārps iesaka Runā, tad jau mūsējie vien vainīgi :D

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...