Jump to content
GIGN Forum

Filmu Ieteiksiet ?


Dj_Stay
 Share

Recommended Posts

Neiesaki vinjam Secretary, taadi kaa Dj Stay "Secretary" nesapratiis.

Tpc ka esmu Rapist ? Kas tev nepatīk ? Zb jau ka, visi te tā pret mani, kā pret kaut kādu mežoni.. Tas viss bija kļūda mana lielākā pasaules un to nožēloju, OMG takš vecas rētas nekasīsim.

Link to comment
Share on other sites

Taas ir veel diezgan jaunas reetas un es jau neko nesaku. Principaa tas nebija par to, ka rapist, bet par to, ka nepieaudzis un stulbs, taadeelj filmu Secretary nesapratiisi, Tev par to neradiisies nekaads viedoklis un principaa nebuus jeegas skatiities vispaar.

Piedod, shodien esmu ljoti miilja.

Link to comment
Share on other sites

hmm nesaprotu viņu, skatījos trailer un nodomāju vnk WATFĀĀK ?

Zemi iznīcina citplanētieši, kuri ļoti atbaidoši dzejo, jo ir nepieciešams uzbūvēt jaunu starpgalaktisko apvedceļu. Izglābjas tikai viens cilvēks, jo tā nu sagadījās, ka viņa draugs arī ir citplanētietis un zina visu starpgalaktisko kuģu stopēšanai nepieciešamo - vienmēr zini, kur ir tavs dvielis. Viņi tiek no kuģa izsviesti, bet tūlīt pat viņus savāc cits kuģis ar neiespējamības dzinēju, uz kura borta ir pats divgalvainais galaktikas prezidents. Svarīgākais, kas tev jāzina ir atbilde 42 un tas ka delfīni un peles ir daudzkārt gudrāki par cilvēkiem. KAS TUR KO NESAPRAST?

Link to comment
Share on other sites

Haha. Secretary jau nav par taadu teemu. Secretary ir skaists, viegli erotisks gabals par peerienu teemu, nevis date rape.

es nemaz nehintoju uz rape tēmu, bet gan uz erotisko tēmu. Dj stay tā filma noteikti patiks!

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...