RedII Posted July 26, 2011 Report Share Posted July 26, 2011 Man Vecums 14 gadi!!! Skolnieks,florbolists un cs 1.6 spelmanis! Pieredze ir 2-3 gadi cs 1.6 kadu 1,5 gadus speleju war3 dazados serveros!!! Piemeram pirms 1-3 dienam bija dazi cheteri un speleja ar wh un es teshi gribeju atpusties un iegaju cs 1.6 war3.gign.lv serveri paspelet un tur kadi 3-4 wh chali [tas bija 11.00 no rita] un es shiem saku ''off wh'' shie nereagee nu ta man apnika un domaju uzrakstiit sho postu!Gign serveri butu liels labums jo war3.gign.lv serveris ir populars 3# Latviuja [ja nemaldos] nu un dienaa ienak daudz cheteri! Tapec velejos pieteikties! Speleeju no ritiem dazreiz kadu 1 st pa dienu un vakaros kadas 2-3 stundas!!! Linki uz spēlētaju statos;-sho diemzeel nesapratu! OBLIGĀTI - Reģistrētais niks vēlamajā serveri-ikm jau war3.gign.lv Admini-jus esat noteiceji!!! 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miedzinjsh Posted July 27, 2011 Report Share Posted July 27, 2011 Piedod, bet nespīd! 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RedII Posted July 27, 2011 Author Report Share Posted July 27, 2011 Piedod, bet nespīd! Varetu zinat kapec? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted July 27, 2011 Report Share Posted July 27, 2011 http://stats.gign.lv/war3ps/player.php?id=1833 Mazs online time, activity level 0%, peec statiem spriezhot, tu pat nevareetu noteikt vai kaads chiito vai nee, nav taas pieredzes tev veel! Shoreiz atbilde buus nee. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts