Jump to content
GIGN Forum

Ieteikumi


attach
 Share

Recommended Posts

HEYA !!

taatad parcik peedeejaa laikaa esmu saacis aktiivaak speleet cs,tad mani saista ar to saistiitie jaunumi kaa arii daunji kas traucee speeleet u.c suudi.

par cik esmu regots speleetaajs man ir xvotekick un xvoteban privileegijas bet probleema taada ka vinjas var likt tikai ik peec 10/15 min (sataisi lai nav jaagaida worm) bet ja jaabano vairaki speeleetaji un nevar gaidiit ? piemeeram kaa shodien - speleeejam war3 serverii dd1 un paaris idioti saak likt pa mic muuziku/runaat suudu bez apstaajas trauceejot speleetaajiem ? var jau protams uzlikt voiceenable 0 bet tad var palaist garaam arii to ka komandas biedrs pasaka kur atrodas pretinieks vai citas lietas :( protams pirmo ko sodiiju bija JieeLLika jo vinjs katru dienu to dara apzinaati taapeec sanjeema banu uz 30min (buutu jau licis uz paaris nedeeljaam bet var tikai uz pus h ;[ )

bet protams paareejie turpinaaja trauceet jo zinaaja ka peec votes jaagaida 10min :fsckinsad:

laiks bija aizriteejis, liku votebanu chalim ar niku Belligator white bet tas protams aizmuka votes laikaa taapeec serveris vinju nenobanoja (veel viena lieta kas jaasalabo). ja nu kaads grib paskatiities kaa tas viss izskatiijaas tad - weekly-war3.gign.lv-1107221441-de_dust.zip :smoke2:

Nakamais ko gribu ieteikt ir atsvaidzinaat war3 servera mapciklu ar taadaam karteem kaa survivor,airstrip,siege un/vai citaam.

Paariesim pie CSDM servera - vairaak speeleetaajus piesaistiitu ja buutu iespeeja kaadreiz ulikt arii HS only mode :) ja veel regotie vareetu uzlikt taadu voti... iedomaajaties xvotehsonly :D kaa arii csdm mapciklaa iemest jaunas mapes (jaa jaa zinu csdmaa tak jaazadra4ii aims) bet ir tak arii speeletaaji kam tas nav galvenais (taadi kaa es :D ) taapeec vareetu iemest to pashu survivor un nakts stundaam kaadu iceworld vai poolday2 :)

labi eju speeleet ! sii ja

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Piekrītu par csdm - HS only mode būtu kaut kas svaigs.

Par to runāšanu - nezinu kā citiem, bet man uzspiezhot ESC parādas Player List, kurā es varu jebkuram spēlētājam uzlikt mute.

Visos serveros vaidzētu bik ipamainīt mapcycle - piem. pubā derētu nomainīt pāris nepopulāras kartes - de_survivor, de_prodigy, as_oilrig pret as_tundra, de_storm, cs_747 ... nu smtn like that, svaiga gaļa :). Tas gan ir tikai mans viedoklis.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...