Jump to content
GIGN Forum

Vajag Palīdzību.


Recommended Posts

Sveiki, man tāda maza ķibele, war3 rases Night Elf ultimate neizdodas uzstādīt istos parametrus, lai tā spirāle izskatās puslīdz normāli.

http://www.bildites.lv/images/ito2qme9x00u9hhvjtoj.bmp

Liku 55,50, es apjautājos, viens man pazīstams čalis liek tieši šādus ciparus, nezkapēc viņam tā spirale izskatas sexiga, bet man šitāds briesmonis sanāk, kāds var palīdzet iedot īstos ciparus, vai pastāstīt, kāpec man neizskatās kā viņam??

Edited by prik-
Link to comment
Share on other sites

Neesmu pats pētījis war3ft kodu, bet ja tā spirāle tiek izveidota ar stock palīdzību no effects.inl faila, tad atliek tikai atrast to stocku un paskatīties parametrus. Piemēram, stock Create_TE_BEAMPOINTS(start[3], end[3], iSprite, startFrame, frameRate, life, width, noise, red, green, blue, alpha, speed) noise ir 8. parametrs. Tomēr, ja spirāli neizveido ar stocku, tad tos parametrus var mēģināt meklēt iekš ./scripting/include/message_const.inc.

Edited by DeimoN
Link to comment
Share on other sites

Es tgd sapratu, ko tu domā, es zinu, kā viņu padarīt lielāku, resnāku, bet kā lai viņu padara vienmērīgu, lai izskatās normāli? Manējā, ko varēja redzet screen raustās riktīgi.. Man vajag lai neraustās un lielumu es pac maku uzlikt.. Man vajag vien tos 2 skaitļus, kuri buti istie.

Link to comment
Share on other sites

Em, tagad es laikam nesapratu :D

Pamēģini uzlikt skaitļu lielumu mazāku ? No pieredzes varu teikt, ka pašam nākas diezgan daudz eksperementēt ar visiem šiem parametriem, lai efekts spēlē būtu tāds, kādu vēlies.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...