Kaupo Posted July 18, 2011 Report Share Posted July 18, 2011 (edited) Tie kas domā, ka gatavošanas vieta/ierīce neko nenosaka galaprodukta kvalitātē var vienkārši Tik pat labi var pateikt, ka mikrenē cepts šašliks ir tik pat labs kā uz ugunskura cepts Jā skrienam pērkam grilu pa 500 Ls, lai sadedzinātu maxiams sašliku un tad pie galda nedomā par ēdienu, bet par 500 Ls čeku Par tofiku. http://www.cenuklubs.lv/lat/iveikals/kokoglu_grili/Grils_Meco.html šāds jau ir kādus 5 gadus nekas nav izdedzis vai sarūsējis, necepu jau katru dienu, bet vasarā bieži tiek lietots Edited July 18, 2011 by Kaupo Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted July 18, 2011 Report Share Posted July 18, 2011 ++ man laukos ir tieshi taads pats tik sarkanaa kraasaa , lietots tiek jau apm 3gadus. iesaku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted July 18, 2011 Report Share Posted July 18, 2011 (edited) Jā skrienam pērkam grilu pa 500 Ls, lai sadedzinātu maxiams sašliku un tad pie galda nedomā par ēdienu, bet par 500 Ls čeku Par tofiku. http://www.cenuklubs.lv/lat/iveikals/kokoglu_grili/Grils_Meco.html šāds jau ir kādus 5 gadus nekas nav izdedzis vai sarūsējis, necepu jau katru dienu, bet vasarā bieži tiek lietots Nu ja tu nevari atļauties tādu grilu, tad tev par to nemaz nav jādomā. Labs grils ir tāds, kurā ir ērti iekurināt un ērti cept. Principā tādu var pats uzmetināt/uztaisīt, es jau neaizstāvu tieši pieminēto kruto grilu, bet lielakā daļa no tevis linkā pieminētajiem ir neērti... Man ir uzmetināta kārtīga dzelzs panna, kura vējā neaizies pa gaisu kā tās alumīnija bļodas, kuras sauc par griliem. Edited July 18, 2011 by Nightmares^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaupo Posted July 18, 2011 Report Share Posted July 18, 2011 Laikam neesi pat tuvu stāvējis grilam :D Bet par naudas spējām runājot, mazleit ar galvu jāpadomā vai 500Ls grilu izmantosi tik bieži, kas tas atmaksāsies, ņemot vērā, ka vasara mums ir 3 mēneši un nejau katru dienu cep gaļu Link to comment Share on other sites More sharing options...
krist@ Posted July 18, 2011 Report Share Posted July 18, 2011 Nu ja tu nevari atļauties tādu grilu, tad tev par to nemaz nav jādomā. Labs grils ir tāds, kurā ir ērti iekurināt un ērti cept. Principā tādu var pats uzmetināt/uztaisīt, es jau neaizstāvu tieši pieminēto kruto grilu, bet lielakā daļa no tevis linkā pieminētajiem ir neērti... Man ir uzmetināta kārtīga dzelzs panna, kura vējā neaizies pa gaisu kā tās alumīnija bļodas, kuras sauc par griliem. esi profesionāls grillētājs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
evilxdeadly Posted July 18, 2011 Report Share Posted July 18, 2011 (edited) esi profesionāls grillētājs? aizveries, nesāc Edited July 18, 2011 by evilxdeadly Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted July 18, 2011 Report Share Posted July 18, 2011 Kapēc profesionāls, vienkārši ir bijuši saskarsme ar dažādiem griliem un pēc manām domām tie visi lētie ir kakas. Vasara ir tikai dažas nedēļas tā reāli, bet kurš tad teica, ka gaļu nevar cept ziemā/rudenī/pavasarī? Garša nemainās Grilpannas un malka tāpat powno ārā tos apaļos grilus, kas domāti ar oglēm kurināt. Reku normāls lauka grils http://www.ss.lv/msg/lv/home-stuff/furniture-interior/garden-furniture/grills-accessories/bxnkdl.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaupo Posted July 18, 2011 Report Share Posted July 18, 2011 Tu tur skaliņus dedzināsi, vai vienkārši paķēri pirmo, ko ieraudzīji? Bet tavu domu sapratu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted July 18, 2011 Author Report Share Posted July 18, 2011 Bļā nu jūs oftopikā aizbraucāt! Tas grils ir to vērts! Ļoti ļoti labs. Jūs vispār nevarat salīdzināt tur grilētu gaļu ar parastajā grilā cepinātu. Tas ir kā salīdzināt kūpinātu vistu ar žāvētu vistu. Pilnīgi cita štele. Tajā grilā var atstāt ogles, lai kuras visu nakti uz minimālu velkmi un pagatavot dūmotu un superīgu steiku. Neaizmirstam, ka steika gatavošanā temperatūra nedrīkst pārsniegt 68 grādus, jo savādāk iztek tauki! Jūs tak ņe-huja nezinat par gaļas gatavošanu omfg! Atslēgas vārds - KERAMIKA bļā! Tas grils nereāli notur siltumu. Ar sauju ogļu var vistu pagatavo! Tas 89Ls vērtais WTF tas vispār ir? Tāds pats kā visi citi grili. BTW - grili sarūsē, jo ūdens tiek virsū uz pelniem. Rodas sārms. Sārms reaģē ar metālu un saēd grilam dirsu. Tādēļ arī metāla grili nestāv, ja tos tur ārā un pēc lietošanas kārtīgi nemazgā ārā pelnus. Karoče - gribu BGE par 300Ls! Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted July 18, 2011 Report Share Posted July 18, 2011 beef tu doma, ka kads pardos letaak, kaa pasha razotaja majaslapaa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GB_ Posted July 18, 2011 Report Share Posted July 18, 2011 Uzmoči pats to Grillu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted July 19, 2011 Author Report Share Posted July 19, 2011 Atceros, ka elkora reiz bija atlaide šitajiem griliem! ASV laikam maksā kādus 700$. ebay.de gan kosmos - 1200EUR! Es nopietni apsvēru (pagātnē) močīt pats tādu grilu, bet : * neatradu lētu mālu. Sanāca 70Ls par mālu vien * ceptuves (kur cepj mālu) prasa baigo piķi. Vispār reti kur tik lielu verķi var iebāzt. * sanāca ne-izdevīgi! Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted July 19, 2011 Report Share Posted July 19, 2011 Pērc mazāka izmēra olu, lētāk, bet tik pat kvalitatīvi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mo4itajs Posted July 20, 2011 Report Share Posted July 20, 2011 Nū īsta Superola! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now