Jump to content
GIGN Forum

Guns N Roses


laucinieks
 Share

Recommended Posts

Tātad, runāšu par grupu guns n roses kā jau nosaukumā tika minēts.

Jaunais Guns'N'Roses man riebjas, sacīšu godīgi. Nu cmoon, 49 gadīgs Axl's mēģina attēlot kāds viņš bija 27 gados, nu tas viņam nesanāk. Vispār Axl's ir maita. Es 5 gadus jau domāju, bļin, nafig viņam vajadzēja sačakarēt GnR veco sastāvu. Nebūtu kaut kas tāds noticies, un viņi vēl tagad spēlētu visi Use your illusion sastāvā, tad būtu laba rokgrupa, bet nē, viņam vajadzēja visu sačakarēt.

Par jauno GnR albumu un Slash albumu, es priekšroku dodu Slash albumam, kurš man daudz vairāk patīk nekā Chinese democracy.

Gaidu jūsu domas, par to visu.

Lūdzu rakstāt tie, kuri kaut ko zin par šo grupu.

Edited by laucinieks
Link to comment
Share on other sites

Nu a ko tu gribi plaši par to diskutēt ? Visa informācija ir pieejama wikipēdijā un citviet internetā. Kāda jēga domāt par "kā būtu, ja būtu". Klausāmies to kas ir, ir pietiekoši, ko tur vairāk.

Slash savu darbu ir ieguldījis figviņzin kur vēl, un ne par velti viņa slava iet viņam pa priekšu.

Axels savukārt kāds nopuņķojies bija, tāds arī palika, tikai vēl debīlu rižu pričeni uzaudzēja un neglīts kļuva. Čalim visticamāk nauda sāka aptrūkties, un nu sadomāja cept augšā jaunu albūmu - SKUJU viņam. Tā ir, ka balss ir dota, bet smadzenēs ņifiga nav. Da nevajag pat smadzenēm dižām būt, ja vien viņš būtu mācējis cilvēciski apieties grupas sastāvā, bet nu slava un narkotikas darīja savu - čalim sakāpa galvā.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...