PIONIERIS Posted July 14, 2011 Report Share Posted July 14, 2011 Taatad, atvainojos jau ieprieks ja shaads posts ir bijis, aa un ja par garumziimem ari. Jau otro dienu meeginu atrast kas par probleemu, cs jau speleju diezgan sen un izdomaju atsakt spelet puba, ieejot ieksa sapratu, ka kautkas nav ta ka vaig. Ta problema ir pavisam vienkarsa, man raustas bilde to var nosaukt ari par freeze vai lagoshanu kad shauju, man loss,choke un pareejie ir 0 , kad sauju man nekriitas fps un vislaik ir 99/100, visi def reiti ir taadi kadi vinjiem ir jabuut, tapec mekleeju paliidzibu te, meeginu mainit konfigus etc, nekaa, tas nav taadelj varbuut man tie cl_cmdrate cl_updaterate etc , ir jaamaina gignaa savadak, ja taa vai savadak, uzklausiisu jebkaadu viedokli. P.S citos serveros neka tada nav ka 2po, skillz, kso csdm, etc. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cloudR Posted July 14, 2011 Report Share Posted July 14, 2011 man agrāk bija tas pats. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PIONIERIS Posted July 14, 2011 Author Report Share Posted July 14, 2011 Jauki, bet man veeljoprojam ir! looking for solution Link to comment Share on other sites More sharing options...
PIONIERIS Posted July 16, 2011 Author Report Share Posted July 16, 2011 Paarvacos uz KSO kamer kaads kko nepaliidzes, patiik gigns bet ja taadelj sauju ka nuubs, tad ne , nezinu kas pa vainu fps 100 bet raustas tapat debiili, pings arii 15. Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted July 16, 2011 Report Share Posted July 16, 2011 man taks arii taa bija,paprasiju serveri kas pa hjnju,dareks uzrakstija visadu penteri kas jaraksta konsole un palidzeja. takaa PM to darek Link to comment Share on other sites More sharing options...
PIONIERIS Posted July 16, 2011 Author Report Share Posted July 16, 2011 Kaads vinjam preciizais nickname sheit forumaa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
miikstais1 Posted July 16, 2011 Report Share Posted July 16, 2011 Kaads vinjam preciizais nickname sheit forumaa? http://www.gign.lv/forum/user/11013-darek/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
PIONIERIS Posted July 20, 2011 Author Report Share Posted July 20, 2011 Uzrakstiju vinjam pirms kadam 5 dienam , no reply, tieshama nav neviena kas ko zinaatu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dii Posted July 20, 2011 Report Share Posted July 20, 2011 man agrāk bija tas pats. Ja tev tā bija agrāk tad izskaaidro mošk kā dabuji ka viss normāli? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now