tvix Posted July 14, 2011 Report Share Posted July 14, 2011 (edited) Vecums: 23 Nodarbošanās: Students, taxists. Pieredze CS/CSS: CS - ~7 gadi, CS:S - ~2 gadi. Kāds GIGN būs labums, ja tev tiks pieškirtas tiesības uz kāda no GIGN serveriem? - Godīgs kolēģis, kurš veic visus nepieciešamos pienākumus servera slavas spodrināšanā un attīstībā. Laiki, kuros tu spēlē GIGN serveros: Konkrēts laiks nav, jo, kad sanāk brīvs laiks, tad arī spēlēju. Linki uz spēlētaju statos: http://stats.gign.lv/css/hlstats.php?mode=playerinfo&player=38730 Reģistrētais niks vēlamajā serverī. - tvix Kanditatūras atbalstītāji: Spec_Alfa, BullsEyE*, Cereza. PS. Esmu bijis admins cs.reality.lv un cs.outlaw.lv. Abi serveri vairāk neeksistē. Tālāk par tiesībām, pie kurām ir iespējams tikt: Ja tu vēl neesi admins, bet par tādu vēlies kļūt, tad: slap, slay, kick, gag. Edited July 14, 2011 by tvix Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spec_Alfa Posted July 14, 2011 Report Share Posted July 14, 2011 (edited) Zināms čalis! Spēlēt prot, sakarīgs, zin ko dara - esmu par! Edited July 14, 2011 by Spec_Alfa Link to comment Share on other sites More sharing options...
BullsEyE* Posted July 14, 2011 Report Share Posted July 14, 2011 Atbalstu. Chiterus prot atpazit, ar glupibam neizcelas serveri, vajag vel vismaz vienu adminu css serveri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spec_Alfa Posted July 14, 2011 Report Share Posted July 14, 2011 Ieteiktu arī xb pielikt, jo reāli no šīm komandām maza jēga, kuras prasi (parasti tomēr čīterus jābano) nevis jāslejo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lumpy Posted July 14, 2011 Report Share Posted July 14, 2011 Es arī atbalstīšu šamējo. Galva uz pleciem ir, turklāt vēl funkcionējoša. Lai gan adminu, liekas, ka pietiek, tomēr ja ir gana labs kandidāts, tad viens klāt nenāks par ļaunu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArcChez* Posted July 14, 2011 Report Share Posted July 14, 2011 Domaju sim busot galva uz pleciem Ar neko ipasu nav izcelies... Rec +xb klat... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nak3D Posted July 14, 2011 Report Share Posted July 14, 2011 Uzliku. Vēlāk nosūtīšu tev vēstuli ar info, kas tev jāizlasa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts