Spoksx Posted July 10, 2011 Report Share Posted July 10, 2011 (edited) Jā nu šis ir kārtējais portatīva datora iegādes topiks, bet nu es negribu iegrābties kāda krāmā un man ir ļoti vajadzīgas jūsu domas. Tātad vēlos iegādāties datoru līdz 360Ls ar iespēju ņemt līzingu. Ar datoru gribu arī spēles kapāt kā, piemēram, tf2,wow utml. Zinu ka cena ir diezgan maza priekš šāda portatīvā ar kuru varētu spēlēt spēles, bet es skatos ka ir diezgan labi piedāvājumi. Tātad jautājumi. Cik vismaz vajag Ghz procesoram un kāda tipa vislabāk. Pēc kā jaskatās video karte (protams zinu ka integrētas ir mēsli), bet pēc kā tos ciparus skatas... Cik vajag operativo atmiņu... un kādas firmas datori ir vislabākie ar labiem parametriem un korpusa izturīgumu ņemot vērā šo summu? Tagad skatos http://220.lv/product?p=79368〈=LV&ccy=LVL&host=220&ob=stars_d šis tāds cērtams izskatās manās acīs un cik zinu HP ir diezgan labi datori. Edited July 10, 2011 by Spoksx Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted July 10, 2011 Report Share Posted July 10, 2011 http://www.1a.lv/special/akcijas/acer_aspire_5742g_xtreme/5889231/ Un vairs neko neskaties citu.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spoksx Posted July 10, 2011 Author Report Share Posted July 10, 2011 (edited) http://www.1a.lv/special/akcijas/acer_aspire_5742g_xtreme/5889231/ Un vairs neko neskaties citu.... Skatoties šito datoru vienkārši wow. Tik cerams ka viņu līdz šā meneša beigām neizpirks. Tur rakstīts akcija spēkā kamēr prece ir noliktavā, tad jazvana un jāprasa vai tie datori vēl tur ir? Vienkārši man tādas aizdomas ka visi ir izpirkti. Edited July 10, 2011 by Spoksx Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted July 10, 2011 Report Share Posted July 10, 2011 Divi draugi jau panjemushi, baigi apmierinati ir. Nezinu ka ir ar lizingu, jas kas vienmer bankaa var panjemt man liekas ladu summu, vai kaadaa sms creditaa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spoksx Posted July 10, 2011 Author Report Share Posted July 10, 2011 Divi draugi jau panjemushi, baigi apmierinati ir. Nezinu ka ir ar lizingu, jas kas vienmer bankaa var panjemt man liekas ladu summu, vai kaadaa sms creditaa... Nū tas jā skaidrs, bet vai to datoru vēl tur ir Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted July 10, 2011 Report Share Posted July 10, 2011 Nem un pazvani, nevis posto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spoksx Posted July 10, 2011 Author Report Share Posted July 10, 2011 šitas dators ir kautkāds uber jauais ka neviens cits veikals npiedāvā? Es googlē ar nevaru atrast tādu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted July 10, 2011 Report Share Posted July 10, 2011 Tas ir Normals Acer kompis, ar mainitu videokarti jau ruupniicaa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
van Helden Posted July 10, 2011 Report Share Posted July 10, 2011 Apsvērt vari arī šo: http://www.dateks.lv/cenas/3/53115_microstar_cx640_15_6_2_1ghz_4gb_500gb_dos.php Jaunākas paaudzes CPU. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedAppServ Posted July 10, 2011 Report Share Posted July 10, 2011 Ņem to Acer Aspire 5742G Xtreme GT kuru tev ieteica b0ring's, būs pietiekami jaudīgs lai spēlētu augstāk minētās spēles uz aukstākajiem iestatījumiem... raksti viņiem uz ēpastu vai zvani un jautā vai ir noliktavā, nevis raksti sūdu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prekkk Posted July 10, 2011 Report Share Posted July 10, 2011 visi sitie ieteiktie datori ir labi - ar speecigaam iekshaam, bet pati datora kvalitate ir zema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted July 10, 2011 Report Share Posted July 10, 2011 visi sitie ieteiktie datori ir labi - ar speecigaam iekshaam, bet pati datora kvalitate ir zema. Njaa, labak nopirkt kvalitativu HP, kursh nopisisies pec gada. Ko esmu sapratis no portativajiem, tad tas ir tas, ka ir Apple, Waio, un tad viss parejais. (kvalitates zinjaa) Un no ta visa pareja neredzu jegu parmaksat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spoksx Posted July 10, 2011 Author Report Share Posted July 10, 2011 visi sitie ieteiktie datori ir labi - ar speecigaam iekshaam, bet pati datora kvalitate ir zema. Kādā ziņā slikta? Nedrīkst pret sienu mest? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now