Jump to content
GIGN Forum

Kuģiši Pa Daugavu


Seen
 Share

Recommended Posts

Vai nu es nezinu ka rakstiit bet nu neko konkretu nevaru atrast. Interesee cik piķo braucieni ar kuģišiem pa daugavu? ok atradu tos liepaja, jelgava blablabla. Bet konkreti interesee tas baltais kuģitis. Kuram vakaros tie neoni un parejie suudi. Cik shamais pikjo? Vai arii vinsh ir tikai uz iiri?!

Un otrs jautajums... ka tur ir ar alkaholu? uz vietas? vai var lidzi njemt?

Link to comment
Share on other sites

Nesen kā reiz ejot garam krastam, redzeju to afišu. Nemāčēsu pateikt kuram kuģim precīzi, bet ja nemaldos tad tur bija rakstīts 1-1,5h pa 4Ls. Es braucu sezonas noslēgšanā ar Missisipi(vai kā viņš tur rakstās) pa kaut kādu pus cenu(2ls laikama arī bija). Nu tur pāriņš bija diezgan iespaidīgs lejā. Tā lejas telpa arī tāda patīkama. Un nemaz tik dārgi tur nebija... Varbūt dēļ sezonas beigām, bet nu es domāju ka diži dārgāk arī šobrīd tur nav. Jack Daniels un Jameson tur bija, ar to arī pietiek ne? :)

Link to comment
Share on other sites

misiiipisiii tas vairak domats ka peldošais restorāns cik sapratu pec lasiitā. Jā butiibā ar to pietiek bet nu vasaras sezona tad vairak jau uz tiem aliņiem velk.

5h isteniba pat ir par daudz ;d ar 2h pietiktu lai tā iesilditos pirms centra. ;p

Link to comment
Share on other sites

Tu domā vairākus riņķus mest? 1-1.5h =4Ls moš pārlasījies :D

Es domāju ka alum tur 100% jābūt. Kur ir problēma pieiet pie viņiem, kamēr stāv uz vietas un uzjautāt visu nepieciešamo? :)

Edited by ep1dem1c
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...