ep1dem1c Posted July 1, 2011 Report Share Posted July 1, 2011 Jautājums tāds, kur ir auto gāzes uzpildes stacijas ceļā no Rīgas uz Bausku? Der visā ceļa posmā. Varētu nosaukt vienkārši vietas, kuras jūs zinat. Vienkārši rīt jābrauc uz izlaidumu, bet čomam auto ir nomiris benzīna sūknis un auto šobrīd iet tikai uz gāzi. Negribētos palikt kaut kur tur uz vietas... Zinu ka te ir vairāki cilvēki no Bauskas, takā ceru ka spēs man palīdzēt Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted July 1, 2011 Report Share Posted July 1, 2011 Ja nekļūdos Ķekavā, pie apļa, Lukolā var uzpildīties. Bet Rīga-Bauska taču nav tik tālu normāli iepildi Rīgā Statoilā un gadījumā ja vajadzēs atpakaļceļam pildīties iepildi Bauskā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted July 1, 2011 Author Report Share Posted July 1, 2011 Bauskā tajā Statoilā ir gāze? Vai kur citur? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tranzistors Posted July 1, 2011 Report Share Posted July 1, 2011 (edited) Statoilā ir, nedaudz tālāk uz priekšu un pa labi iekšā, ja brauc uz LT, ir Latvijas Propāna Gāze, kur ir lētāk. Vēl no Rīgas braucot pirms pašas Bauskas ir Lukoil, kur maksā tāpat kā LPG, tik gāze esot tur labāka, tā tautā runā . Bet uz ķekavas apļa parasti ir vislētākā Edited July 1, 2011 by tranzistors Link to comment Share on other sites More sharing options...
BullsEyE* Posted July 1, 2011 Report Share Posted July 1, 2011 (edited) Man liekas ka vēl Iecavā var uzpildīt gāzi, Lukoilā Edited July 1, 2011 by BullsEyE* Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted July 2, 2011 Author Report Share Posted July 2, 2011 Super, super, paldies. Aizmirsu piebilst ka es jau visu uzzināju. Nācās radio101 rakstīt. Nezināju ka Latvieši ir tik atsaucīgi var lockot vai dzēst. Paldies Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted July 2, 2011 Report Share Posted July 2, 2011 latviesi nav atsaucigi, visiem gribas paspamot Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted July 2, 2011 Author Report Share Posted July 2, 2011 nu tās viņu atbildes jau redzēju tikai es, bet kādas 25 es toč dabūju un par vienu es nenormāli sasmējos. Viena meitene atbildēja tā - Siguldā ir! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted July 2, 2011 Report Share Posted July 2, 2011 vaitad sigulda nav uz citu galu? vai nu man vai vinai ir citigi jasak macities Latvijas karte Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted July 2, 2011 Author Report Share Posted July 2, 2011 Nu ir, tapēc jau arī es smējos par to atbildi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now