emys Posted June 28, 2011 Report Share Posted June 28, 2011 iesakiet lūdzu vnk kapitālu, bīstamu, biksēs mīžamu šausmeni, dokumentālu filmu. pie dirsas, tā lai ir ko baidīties. uzreiz sorry par nepareizo sadaļu, bet diezgan ātri vajadzētu filmu novilkt un spama sadaļa uz šo brīdi ir nereāli fiksa, episka. thanks guys Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mo4itajs Posted June 28, 2011 Report Share Posted June 28, 2011 Diezgan labas. The Descent Insidious Wrong Turn The Amityville Horror Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted June 29, 2011 Report Share Posted June 29, 2011 Vakar skatījos to Insidious. Likās tāds fufels, vispār nevaru saprast kā tā filma IMDB dabūja 7.0 punktus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 29, 2011 Report Share Posted June 29, 2011 no jaunajām nāk prātā tikai drag me to hell, kas bija tiešām laba bet tā, mani šķiet nekas nav īsti biedējis, izņemot the ring ja gribi prosta iztrūkties, vari skatīties the grudge. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Print`Screen Posted June 29, 2011 Report Share Posted June 29, 2011 (edited) Šķiet vispār pēdējā laikā ir iznākuši maz labu horror gabalu. Pēdējais ko es skatījoss un iesaku bija "1408". Tā gan 07 gada filma . PS. Atcerējos agrāk (ļoti sen) bija tāds šausmu gabals, kur klauni vai kas viņi tādi bija uzbruka cilvēkiem. Karoč iesaldēja viņus, vai iepakoja, hvz tādā kā boksa maisā(nemāku raksturot). Isāk sakot, viņi no tiem maisiem sūca asinis, bet tie nebija vampīri. Riktīgi veca filma, nekādīgi nevaru atcerēties nosaukumu. Anybody knows this movie?? Edited June 29, 2011 by bon1facijs* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted June 29, 2011 Report Share Posted June 29, 2011 http://www.imdb.com/title/tt0073629/ p.s. tas ir mūzikls Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted June 29, 2011 Report Share Posted June 29, 2011 Drag me to hell bija laba. Sākums bija foršs, bet pēc tam ar to gara izdzīšanu nelikās nekas foršs. The mirrors iespaidīgi skati, bet paša filma ļoti garlaicīga. Es nezinu kāpēc, bet man personīgi patka One missed call. Katrā ziņā no šīm 3 filmām iesaku tev the mirrors. Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted June 29, 2011 Report Share Posted June 29, 2011 Bailu sala Kliedz Signs 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 29, 2011 Report Share Posted June 29, 2011 ā jā, priekš raustīšanās arī the mirrors derēs. bija pāris ok skati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snoopfrog Posted June 29, 2011 Report Share Posted June 29, 2011 Drag me to hell bija vairāk smieklīga, nekā šausmīga. Mani, ja ne riktīgi nobiedējis, tad pamatīgu spriedzi filmas garumā sagādāja The Shining. Vēl laba ir The Blair Witch Project. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Print`Screen Posted June 29, 2011 Report Share Posted June 29, 2011 O jā Blēras Raganas tas bija grands(un ir). Man joprojām negribās skatīties velreiz šo filmu :axe: . Bija vēl viens labs gabals kas nosaucās "Orphan", tāda spriedzes un mistikas horror apvienojums Par traku sievišķi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_Stay Posted June 29, 2011 Report Share Posted June 29, 2011 Šī ir laba Link to comment Share on other sites More sharing options...
emys Posted June 29, 2011 Author Report Share Posted June 29, 2011 tā 1408 īstenībā ir tā, ko es meklēju ilgi, bet ne sūda nevarēju atcerēties. šī būs šī vakara filma laikam. pārējās ir +/- redzētas, blēras raganai ekšens uz beigām tik, spoguļi un etc shiti tādi. bet anyway, paldies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 29, 2011 Report Share Posted June 29, 2011 Drag me to hell bija vairāk smieklīga, nekā šausmīga. Mani, ja ne riktīgi nobiedējis, tad pamatīgu spriedzi filmas garumā sagādāja The Shining. Vēl laba ir The Blair Witch Project. bija brīžiem rēcīga, bet tik un tā forši baidīja. par blēru gan es vislaik rēcu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now