janoss Posted June 26, 2011 Report Share Posted June 26, 2011 Taatad, cik noprotu seit pulcejas cilveeki kuri arii daudz ko saprot par lineage. man te vakar speleejot kada pvp serveri radas jautajums, kaapeec es taa suukaaju... mana klase ir GrandKhauatari (tas ir orks ar fistiem, plasak pazistams kaa Tyrant). man ir maximalas brunas ar max enchantu un pilns atribuuts, tajaa nevar buut vaina, taapeec ka esmu praatigi salicis tos, man ir maximaali uzenchantota raidu bizuteerija (AQ, Baium, Zaken, Antharas, Tezze) man ir +30 un +15 skili visi. Ir max klana skili, esmu izgaajis transformacijas questu, esmu panemis sub klases sertifikatus. panemu no maga m def, no enchater spirit, un no warriora haste. ierocis arii ir max ar uguns atribuutu un augumentu, brunas protams ir pvp, ierocim gan pvp ipasiibas veel nav. man ir arii pvp buuferis, bet es joprojaam esmu loti svaks. Tatoo eksperimentaali uzliku -9 str +5 dex +4 con it kaa daggeru setup, jo mana klase arii daudz liek uz critical, bet laikam jau labaak darbojaas -9 con +5dex +4 str. bet staasts ir taads, ka ar siem visiem prieksdarbiem es aizieju uz pvp bet es situ critical ar viedeeji 200-400 lielu damage, tas tacu ir nozeelojami, tur pretii man laade critical ar 1000 damage, nav variantu nostaaveet. un oly ciinoties ar phoenix knight es pat nevareeju putnu nosist (lai gan to es izdaru ar diviem sitieniem). varbut kaads man var kko ieteikt, ko es veel neesmu izdariijis, kas man dotu iespeeju konkureet ar citiem speleetaajiem, varbut ir jaaiziet kaads quests, vai kas, es nespeju iedomaaties vairaak neko... ja kaads zin ko darit, es butu loti pateiciigs par informaaciju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted June 26, 2011 Report Share Posted June 26, 2011 lineage sen nav spēlēts. bet parasti klases, kas iet uz dexterity lai tiktu pie lieliem critical ir vainu kautkādi elfi vai assassin-tipa klases. tās ir klases, kam ir speciāli skili un buffi priekš dexterity un critical hitiem. orki parasti ir vainu ar maģiju vai melee tākā...vienkārši neesi kautko pavisam ar klasi sapisis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted June 26, 2011 Report Share Posted June 26, 2011 Nū, Tyrant jau pat normālos serveros nav diezko spožs personāžs, ko spēlēt solo. Es tā uz sitiena nevaru iedomāties, ko viņš varētu 1v1 novākt ar vienādu gear, ja godīgi. Es nezinu kā Tyrant scalojas ar statiem, tāpēc par dyes neko pateikt nevaru, bet gudrākais, ko varu ieteikt ir rerollot. Un to darīt uz normāla servera, nevis x5000, kur stati ir krustām šķērsām sabuffoti. p.s. - taviem pretiniekiem drošvien ir +12 armori, tāpēc arī tik sūdīgu dmg dari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
janoss Posted June 26, 2011 Author Report Share Posted June 26, 2011 nu nav jau taa ka es pirmo dienu speleju L2, vienkaarsi ar dyes eksperimenteeju. nu pienemu ka labaakais tomer bus palielinaat dex un str uz con rekina, jo daggeru setups nestraadaa, bet vairaak gan gribeetu zinaat tiesi vai neesmu neko aizmirsis izdariit vai kkas ko es nezinu. ja it kaa viss izdariits, tad vaina jaameklee ekipeejumaa tetuveejumos un speelet prasmee.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
toksiks Posted June 26, 2011 Report Share Posted June 26, 2011 (edited) Nū, Tyrant jau pat normālos serveros nav diezko spožs personāžs, ko spēlēt solo. Es tā uz sitiena nevaru iedomāties, ko viņš varētu 1v1 novākt ar vienādu gear, ja godīgi. Es nezinu kā Tyrant scalojas ar statiem, tāpēc par dyes neko pateikt nevaru, bet gudrākais, ko varu ieteikt ir rerollot. Un to darīt uz normāla servera, nevis x5000, kur stati ir krustām šķērsām sabuffoti. p.s. - taviem pretiniekiem drošvien ir +12 armori, tāpēc arī tik sūdīgu dmg dari. Ar Tyrant normālos serveros un kā vēl var var sisties solo. Edited June 26, 2011 by toksiks Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted June 26, 2011 Report Share Posted June 26, 2011 Vaina ir serverī. Visiem pārkačāti armori un weaponi, kas sapišs balansu. Un toksiks, es nezinu pret ko tu spēlēji, bet Tyrant nav laba klase. Kad es spēlēju c5, manā klanā un alliancē bija hero Tyrant, kurš bija zinošākais L2 cilvēks kādu esmu zinajis. Protams, ka vins ownoja ar savu Tyrant, bet tas ir tapec, ka katra serveri lielaka dala ir noobi. Es ar savu Saggi ar A grade staffu vareju vinu atvakt (vinam protams ari A grade bija). p.s. - man nav ne jausmas ka Tyrant tika izmainits nakosajaas hronikās. p.s.s. - esmu Duelist fanbojs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted July 3, 2011 Report Share Posted July 3, 2011 (edited) kā jau minoritijs minēja vaina ir serverī, tu spēlē l2java sūdu, kuram ir pilnīgi savādākā dmg kalkulācija, un jā ar fullbuffu, mana potiem un +126126126 itemiem spēles pvp/klašu balanss ir sapists un ir likts nereāls uzsvars uz kamaloliem,tankiem. Pietam tyrant/gladi ir visliekākās klases iekš l2, viņas nav domātas nekam, sūds viņas ir, ne mass pvp, ne olijā, ne 9v9, un uz 1v1 ir točna labākas. uz pve ar ir labākas klases par tyrant/gladi. ko es tev iesaku ir nomainīt serveri un rerollot. Lieta izbeigta. P.S. lol zaudēt pallijam olijā, u kidding? pallijs olijā ir varteikt visstiprākā klase, viņam pārsvars pār jebkuru klasi izņemot soulhoundu ir tik nereāli liels, ka dirst, un i to pret slh ir 50:50. nu ja tu točna esi galvā sists un paliec tajā serverī ar to pašu klasi, tad es tev varētu ieteikt dabūt vēl pārīti ar fistiem, un uzlikt viņiem citus atribūtus, jo ir prikols, ka cilvēki maina setus skatoties pret ko cīnās 1v1, piem pret destro/tyrantu cilvēki var nomainīt setu ar full fire atribūtiem, pret sph ar full wind atribūtiem etc.. Edited July 3, 2011 by m3rsy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddijs Posted July 3, 2011 Report Share Posted July 3, 2011 (edited) gladi/tyranti sūkā, u kiddin me? tyrants 1x1 ir OP (vismaz us epilogue+ čist), ar gladu es nespēlēju parasti, bet tas jau tas pats tyrants vien ir pēc spēles stila(aptuveni). es nezinu uz kādiem ultra-modded-turbo-high-rate serveriem jāspēlē lai tā izsecinātu edit1: jau pasen spēlēju uz x5 freyas, un tyrants man bija A common setā un ar Dragon grinderiem(c+jau uz beigām, kad līvoju),un pārsvarā ar bellion cestusiem© un bij totāls ownage, gan uz 1vs1(un vairāk bieži vien) gan mass pvp edit2: uz normāla lowreita tyrantam, principā, nevajag nekādus tatto, imo Edited July 3, 2011 by Oddijs Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted July 3, 2011 Report Share Posted July 3, 2011 (edited) gladi/tyranti sūkā, u kiddin me? tyrants 1x1 ir OP (vismaz us epilogue čist), ar gladu es nespēlēju parasti, bet tas jau tas pats tyrants vien ir pēc spēles stila(aptuveni). es nezinu uz kādiem ultra-modded-turbo-high-rate serveriem jāspēlē lai tā izsecinātu jau pasen spēlēju uz x5 epi, un tyrants man bija A common setā un ar Dragon grinderiem(c+jau uz beigām, kad līvoju),un pārsvarā ar bellion cestusiem© un bij totāls ownage, gan uz 1vs1(un vairāk bieži vien) gan mass pvp tyrants/gladi ir out of competitive class base, thats end to it. rpg faili der noob? tu man pasaki kā tyrants uz mass pvp var būt labs? pret kādiem nūbiem tu spēlē, lol? Edited July 3, 2011 by m3rsy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddijs Posted July 3, 2011 Report Share Posted July 3, 2011 tu man pasaki kā tyrants uz mass pvp var būt labs? pret kādiem nūbiem tu spēlē, lol? ja ņem kaut kādus castle/fortress tad tyrants nav tas labākais variants, bet tādos spotu pvp kur pārtijs/klanpārtijs vs pārtijs/klanp. , pat ļoti labi iet. tu uz c4 iestrēgi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted July 3, 2011 Report Share Posted July 3, 2011 (edited) ja ņem kaut kādus castle/fortress tad tyrants nav tas labākais variants, bet tādos spotu pvp kur pārtijs/klanpārtijs vs pārtijs/klanp. , pat ļoti labi iet. tu uz c4 iestrēgi? rpg ir gracia final, lol. tu neatbildēji uz manu jautājumu, kādā veigā tyrants var būt labs mass pvp un 9v9? vispār lol, tyrants ir viena no labājajām klasēm ieņemot fortus/fārmojot ke. Edited July 3, 2011 by m3rsy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddijs Posted July 3, 2011 Report Share Posted July 3, 2011 rpg ir gracia final, lol. tu neatbildēji uz manu jautājumu, kādā veigā tyrants var būt labs mass pvp un 9v9? vispār lol, tyrants ir viena no labājajām klasēm ieņemot fortus/fārmojot ke. ātrums/liels dmg skiliem/daudz hp/tā uguns bumba pa gabalu(loal, aizmirsu kā to sūdu sauc) es ap ~72+ ar viņu no gabala pa 1-2k liku kā robe, tā arī l/h klasēm / Hawk/Bison kad maz hp Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted July 3, 2011 Report Share Posted July 3, 2011 (edited) ātrums/liels dmg skiliem/daudz hp/tā uguns bumba pa gabalu(loal, aizmirsu kā to sūdu sauc) es ap ~72+ ar viņu no gabala pa 1-2k liku kā robe, tā arī l/h klasēm / Hawk/Bison kad maz hp nezinu pret kādiem undergeared/underleveled playeriem tu spēlēji, bet tur jau tā lieta, ka dps output tyrantam ir ļoti, pat ļoti švaks, uz 1v1 viņš var uzvarēt, tikai pateicoties hp daudzumam. viņa dps nekad nebūs lielāks nekā hīleris spēs hīlot atpakaļ, ja nav outleveled/outgeared. Es tev pateikšu vienu piemēru, kas nesen man notikās sakarā ar tyrantiem. Mums rpg x15 melee constant pārtijā daggers aizgāja atvaļinājumā, vajadzēja meklēt aizvietojumu, un pārtija līderim bija draugs tyrants, ar vesper fistiem, tad kad vēl pat chimeras nebija atvērtas un ar pārīti 81+ skilliem, un iekš 9v9 mums dps output bija tik nereāli draņķīgs, ka mums vienkārši nācās ripleisot viņu ar daggeru atpakaļ, jo mēs vienkārši nevarējām noturēt competition ar tyrantu daggera vietā. (daggeram bija as, bez neviena 81+ skilla). viss ko tu mass pvp/9v9 dari ir vienkārši ignorē to tyrantu un nosit viņu vienu no pēdējajiem, tas arī viss. P.S. šī spēle nav domāta priekš 1v1, bet sākot no 9v9 līdz mass pvp skaitļu ziņā. Edited July 3, 2011 by m3rsy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddijs Posted July 3, 2011 Report Share Posted July 3, 2011 (edited) ja godīgi, man nav vēlme strīdēties par kaut kādas klases jēgu/krutumu l2 un pa tēmu: tāpēc jau hīlerus apsit pirmos, stans, 1-2 skili un hīleris byebye ja tu 9v9 laikā ignorē tyrantu, sakarā ar to ka viņš taisa mazu dmg or so, tad viņš pirmo reiz mūžā spēlē l2 un un, parasti pt, kur ir tyr/glad abas klases sit ar mass skiliem (nerunāju par x5-x6 zonām) Edited July 3, 2011 by Oddijs Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted July 3, 2011 Report Share Posted July 3, 2011 (edited) ja godīgi, man nav vēlme strīdēties par kaut kādas klases jēgu/krutumu l2 un pa tēmu: tāpēc jau hīlerus apsit pirmos, stans, 1-2 skili un hīleris byebye ja tu 9v9 laikā ignorē tyrantu, sakarā ar to ka viņš taisa mazu dmg or so, tad viņš pirmo reiz mūžā spēlē l2 un un, parasti pt, kur ir tyr/glad abas klases sit ar mass skiliem (nerunāju par x5-x6 zonām) hīlerus nevienmēr ir jāsit pirmos imho, un nē nav stuns, un 1-2 skilli lol, beidz runāt pār sūdu, kuru tu esi darījis pret outgeared nūbiem. un tyrants savu stunu nevar tik bieži landot caur resist shock/ maj setiem, un pēctam, kur maj seti tiek nomainīti uz dynasty, tur jau točna nekad nebūs 1-2 skilli + levels būs lielāks, nekā tava stun skilla levels. vispār labam hīlerim nav jāstāv kā loham uz vietas un jāgaida, kad tiks atsists, bēt jāprot ne tikai taimingot un hīlot bet arī kaitot, un defendsīvā daļa - mana burn/ trance, kā arī bd/sws/tankiem ir jāsargā hīleri, nemaz nerunājot par mage pārtijiem, kur ol tevi prosta nosīlos un huj tu ar saviem "imba" skilliem kaut ko iesāksi. kā jau teicu, no dps pārtija daļas tyrants vienmēr būs bēdējais, kurš ir jāsit nost. Izskatās, ka neko vairāk par savu casual gameplayu tu pastāstīt nevarēsi. Pietiks diskutēt. kopsavilkumā - tyrants/gladi vienīgi ir vērts iekš pve aoe, un i to ir klases kas fārmot var labāk. Edited July 3, 2011 by m3rsy Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted July 3, 2011 Report Share Posted July 3, 2011 Man te par jusu garlaicigo sarunu ir vienalga, bet vienu gan gribeju pateikt. L2, kad es to speleju, bija loti daudz par tiesi 1v1. Jo visu dienu tapat ar 9 cilveku party neviens nestaiga. Es lielako dalu laika pavadiju popularakajas vietas solo ar savu charu sitoties 1v1 vai 1v2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted July 3, 2011 Report Share Posted July 3, 2011 (edited) tā spēle ir par stiprāko side serverī,lai to panāktu ir jāfārmo/jākontrolē top leveling zonas. tas ko tu darīji ir prosta meklēji pvp normāli pakačāties sakarīgā serverī neviens solo nevarēs, sākot no hellbound constant party ir obligāts, ja grib, kaut kur tikt topā. ja pārtijā noruna ir spēlēt no sešiem līdz divpadsmitiem, tad tā arī, ir un spēlē to laiku kā 9 cilvēku pārtijs, ja gribi spēlēt papildus dari stuffu townā, vai pafārmo, kaut ko viens, piem iop stounus vai kā hīleris pagans, bet ne jau iet top leveling zonās sisties. Tu tak viens uz fog negāji c5 laikā ne Bet jā minoritij, c5 viens kaut ko varēja darīt, bet ne hellbound+ Edited July 3, 2011 by m3rsy Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted July 3, 2011 Report Share Posted July 3, 2011 Izklausas, ka tu esi nokavejis L2, kad tas vel bija jautrs un baudams, nevis darbs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted July 3, 2011 Report Share Posted July 3, 2011 Ir vispār kāda šitāda tipa spēle, kas neprasa labu kompi un ir normāli lv-starptautiski serveri un, protams, nav jāmaksā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted July 4, 2011 Report Share Posted July 4, 2011 Nav. L2 gan nevajag labu kompi un ir pāris privātie serveri, kas nav pilnīgi kakas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddijs Posted July 4, 2011 Report Share Posted July 4, 2011 (edited) hellbound+ manuprāt tieši ir kļuvis daudz vieglāk kaut ko vienam darīt, un tā spēlē ir viens vienīgs FARMS, kas nolaifos un zadrotos visu dienu, tas būs krutāks, takā čill un ko vēl es gribēju pateikt, l2 nesākās no dynasty/vesper un tādiem greidiem, par kuriem tu visos postos runā Edited July 4, 2011 by Oddijs Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted July 4, 2011 Report Share Posted July 4, 2011 (edited) hellbound+ manuprāt tieši ir kļuvis daudz vieglāk kaut ko vienam darīt, un tā spēlē ir viens vienīgs FARMS, kas nolaifos un zadrotos visu dienu, tas būs krutāks, takā čill un ko vēl es gribēju pateikt, l2 nesākās no dynasty/vesper un tādiem greidiem, par kuriem tu visos postos runā hellbound+ kļuvis ir daudz vieglāks, jā, bet competitive līmenī bez 9 man party tu neko neizdarīsi, casualy protams, vēsi, boxo wc, dabū suni un viss, vienīgi varēsi dzīvoties tik pa silent valley un catām. es nevienā savā postā neesmu minējis, ka spēle sāktos no kaut kā. Vispār, ja tā pa īstam, tad spēlei privātajos serveros ir 3 stepi. Early game, kad visi fārmo varka/ketra, fog/it un barakiels, paralēli tiek fārmots pi mage pārtijiem, parādās pirmie hero un tw, barakiels tiek aizmirsts. Tiek atvērts hellbound (šeit ir tā vieta, kur itkā viss l2 sākas (nerunāju par epilogue+). tiek fārmots soi/sod, tiats, tie kas kontrolēs sod, tiks solu uz priekšu pār citiem. kad dynasty ir safārmoti, vasper guni safārmoti, skilli mazliet saenčantoti, itemi saatribūtoti, sākas trešā daļa - end game stuffs. Privātie serveri gan mēdz nomirt lielākoties 2. stepā. Edited July 4, 2011 by m3rsy Link to comment Share on other sites More sharing options...
janoss Posted July 6, 2011 Author Report Share Posted July 6, 2011 nu jaa. ok ja pienemam ka force masteri gladi/tyranti ir svaki, tad ko juus ieteiksiet uz pvp? dagerus? ok tie labi mocii, ko tad veel? kamielus? Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted July 6, 2011 Report Share Posted July 6, 2011 pieņemot, ka tu paliec tajā lolserverī daggeri,kamaeli gan zererki gan soulhoundi, un tanki, tanki uz 1v1 tādos serveros ir vienkārši nereāli grūti uzvarami. Link to comment Share on other sites More sharing options...
janoss Posted July 7, 2011 Author Report Share Posted July 7, 2011 nu es paargaju uz citu serveri, agraak labi kapaju ar sh, taapeec kacaaju to tur. bet nu ja nemam noraalu low/mid rate serverus, tad kas ir taads, kas labs uz pvp. protams oly ir cita lieta. bet es domaaju ka ta pat rullees daggeri un tanki.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now