Dj_Stay Posted June 20, 2011 Report Share Posted June 20, 2011 Sveiki, nezināju kur rakstīt, tapēc rakstu šeit. Man ir tāda problēma, ka man telefonam ir Android 2.2.1 versija. Bet kā var update uz jaunāku versiju ? Iekačāju kaut kādu tur Android SDK and AVD Maneger , bet neko nesaprotu tur Var kāds lūdzu palīdzēt ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
padod alu Posted June 21, 2011 Report Share Posted June 21, 2011 Ja oficiālais updeits tavam konkrētajam modelim nav iznācis, tad vienīgais veids ir rootot telefonu - http://www.google.lv/#sclient=psy&hl=lv&site=&source=hp&q=root+android&aq=f&aqi=&aql=&oq=&pbx=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.&fp=10a0d60ad91e4e3f&biw=1246&bih=912 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_Stay Posted June 21, 2011 Author Report Share Posted June 21, 2011 Nūū man ir Huawei U8500 Viņam var uzlikt jaunu versiju ? Es tiešām pilnībā neko nesaprotu no šīm lietām Man draugs viens teica, ka viegli utt. Bet + arī negribās maksāt, jo tā jau visa nauda uz Jāņiem aiziet Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted June 21, 2011 Report Share Posted June 21, 2011 ja tev vis strada, nav nekadu gljuku, nevelies nekadus gljukus, tad atstaj laciti miera un nedari to Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now