ksts Posted June 17, 2011 Report Share Posted June 17, 2011 ir tā ,ka nesen izņēmu portatīvo no remonta un tur bija tāds fails kā RemoveWAT . un man meistari teicu lai viņu uzspiež ,kad parādās melns ekrāns es visu izdaru bet man parādās lejā stūri windows genie.kā viņu var dabūt nost? un otra problēma man uz mājas pc(kastes) ir tā ja instalējot updeitus tur neatķeksē ( KB971033) tad itkā windows būs uz 30 dienām . nu vot lieta tāda ,ka es neatķeksēju tāpēc domāju kā varētu viņu noņemt. un vispār tas nevarētu būt dēļ tā ,ka es ienstelēju servis pack 1? jo itkā līdz tam man vis bija labi bet akd ienstelēju tad sākās Link to comment Share on other sites More sharing options...
Izliecies Posted June 17, 2011 Report Share Posted June 17, 2011 ja neproti zagt.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ksts Posted June 17, 2011 Author Report Share Posted June 17, 2011 lol? man windows 7 ir jau kādu laiciņu ilgu laiciņu ,bet kā jau teicu nesen pārinstelēju windows un man sanāca lkm neatķeksēt to kodu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turismox Posted June 18, 2011 Report Share Posted June 18, 2011 (edited) ja neproti zagt.. ..nezodz.. ps. Ja nemāki zagt, nopērc! Visi topiki, ar jautājumiem par softu zagšanu, cd-key`u, crack`u dabūšanu, hakošanu, vīrusu izveidošanu, inficēšanu, vai kādu citu kaitējumu nodarīšanu trešajām personām, tiks dzēsti bez brīdinājuma un autori vārnoti. Tas attiecas arī uz komerciālo web aplikāciju (IPB forumu, CMS u.c) copyrights vai citu tekstu/uzrakstu likvidēšanu bez izstrādātāja atļaujas. Edited June 18, 2011 by Turismox Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts