kept Posted June 15, 2011 Report Share Posted June 15, 2011 Sveiki. Kāds man varētu lūdzu ieteikt kādu filmu, kur ir redzamas ielu sacīkstes. Būtu vēlams, ar ne pārak daudziem efektiem, tādi tīri skati..kur notiek sacīkstes un šad tad pa kādai avārijai.. un otru, filmu via kādu klipu, kur mazs bērns, zīdainis, spēlējas ar rotaļu mašīnītēm.. Itkā man pašam jau ir idejas, bet varbūt kāds ieteiks ko labāku.. Paldies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Su1c1deR Posted June 15, 2011 Report Share Posted June 15, 2011 (edited) FIREFUCK VARBUT KAROGS ARI DER? Edited June 15, 2011 by Su1c1deR Link to comment Share on other sites More sharing options...
kept Posted June 15, 2011 Author Report Share Posted June 15, 2011 (edited) Su1c1deR, tie video nav galīgi tas, ko es meklēju..rotaļāšanās tur ir minimāla vai gandrīz vispār nav. Edited June 15, 2011 by kept Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted June 15, 2011 Report Share Posted June 15, 2011 (edited) Šitās sacīkstes powno - Neatceros visu sižetu, paskat youtubē gan jau ir vēl kādi video, veca filma tak Pats neesmu sacīkšu filmu cienītājs... zinu tikai 2 Fast 2 Furious un nozust 60 sekundēs... Edited June 15, 2011 by Nightmares^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kept Posted June 15, 2011 Author Report Share Posted June 15, 2011 (edited) Tur visu filmu tikai ar formulu dragā? edit: Man būtu ļoti svarīgi atrast filmu, kur zīdainis/mazs bērns spēlējas ar mašīnītēm... Man nede tie youtubes mājas video.. Varbūt, ja kāds ir skatījies filmu, kur ir bijis neliels fragments (ideālākajā variantā vismaz 1 minūti..kur mazs bērns spēlējas ar mašīnītēm, braukā, dauza utt.. Būtu labi, ja padalītos ar filmas nosuakumiem.. Edited June 15, 2011 by kept Link to comment Share on other sites More sharing options...
kept Posted June 16, 2011 Author Report Share Posted June 16, 2011 bump Varbūt kādam citam ir kāda ideja, par filmu kur zīdainis/mazs bērns rotaļājās ar rotaļu mašīnītēm? 0:30-1:00 min garš fragments.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jammetti Posted June 19, 2011 Report Share Posted June 19, 2011 (edited) bump Varbūt kādam citam ir kāda ideja, par filmu kur zīdainis/mazs bērns rotaļājās ar rotaļu mašīnītēm? 0:30-1:00 min garš fragments.. Tev ir fetišs uz zīdaiņiem, kas spēlējas ar mašīnītēm ? : D Tu nepateici, kam tev to vajag, tāpēc man tas likās dīvani Edited June 19, 2011 by jammetti Link to comment Share on other sites More sharing options...
kept Posted June 19, 2011 Author Report Share Posted June 19, 2011 Nav man fetišs. Skolā, galadarbam. Montēju video, kurā centos panākt kontrastu un brutalitāti starp mazu bērnu ar rotaļu mašinītēm un lielus netīrus večus, kuri drifto, svilina riepas, sitās nost utt. Var slēgt ciet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now