Teufel Posted June 14, 2011 Report Share Posted June 14, 2011 Kaa dabuut pikji no Anglijas? Kaa vinju apshmaukt ar kaut kaadaam apdroshinaashanaam, krediitiem? Kaadas te vispaar varkas? Varbuut kaut kur var pieteikties par killeru un shaut nost par naudu tos poljus? Tie jau te takaa skudras pilns puuznis. Man vienalga es kaut vai varu buut 10 melnajos sarakstos Anglijaa, ir kaadi veidi kaa te kko apshmaukt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chucky Posted June 14, 2011 Report Share Posted June 14, 2011 Vot, nomirsti. Tādus, kā Tevi vajadzētu nošaut.. Tāpēc jau Angļiem ir slikts iespaids par mums, jo sabrauc tādi, kā Tu, izkrāpj lielo piķi, un aizbrauc atpakaļ uz Latviju. Besī slinkie cilvēki, kas savu dirsu nevar pacelt no datora krēsla. Pēc šī raksta, Tu pats neesi labāks par poli. Pašu Tevi vajadzētu nošaut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted June 14, 2011 Report Share Posted June 14, 2011 +1 Čakijam. Autoru pa taisno gāzes kamērā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
C-RusH Posted June 14, 2011 Report Share Posted June 14, 2011 Kaa dabuut pikji no Anglijas? Kaa vinju apshmaukt ar kaut kaadaam apdroshinaashanaam, krediitiem? Kaadas te vispaar varkas? Varbuut kaut kur var pieteikties par killeru un shaut nost par naudu tos poljus? Tie jau te takaa skudras pilns puuznis. Man vienalga es kaut vai varu buut 10 melnajos sarakstos Anglijaa, ir kaadi veidi kaa te kko apshmaukt? Ja neesi nodzivojis vismaz 2-3gadus anglija kko jedzigu tu vari aizmirst kad dabusi, labakaja gadijuma vari apsmaukt uz tehniku , bet kopuma tev ir debilas domas galvaa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted June 14, 2011 Report Share Posted June 14, 2011 No kurienes šādi memberi uzrodas "joined 07-September 06", visu laiku klusums un pekšņi šitādu gudrību uzraksta Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted June 14, 2011 Report Share Posted June 14, 2011 Tas nekas, nerakstiis vinjsh atkal paaris gadus! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts