~ jeyna ~ Posted June 13, 2011 Report Share Posted June 13, 2011 Kur Rīgā var uzpildīt kondišku par saprātīgu cenu? Protams, būtu ideāli, ja neappistu uz servisu. (ielej 30% freonu, etc) Apzvanīju visus googlē atrodamos variantus, nekas saprātīgs nebija. Varbūt kāds no pieredzes zina. (?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted June 13, 2011 Report Share Posted June 13, 2011 Cik pie jums tur Riga ples ? Domaju pats uzpildities sava, gala, bet par full uzpildi parbaudi etc, kopa prasa 25ls Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted June 13, 2011 Author Report Share Posted June 13, 2011 25 jau vel norm. Es te lasu, ka laukos var dabut ari letak, bet Riga es letak par 25 ls neatradu. Officialajos servisos, cik zvanijos, man visur teica 45 ls. Nosmejos un liku nost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted June 14, 2011 Report Share Posted June 14, 2011 SIA Gvidis. Labākais price/performance. Ja nemaldos, tad atrodas uz Valmieras ielas. Cenas tur nav no zemākajām. Laikam bija Valmieras/Stabu ielas krustā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted June 16, 2011 Report Share Posted June 16, 2011 ja vel interesēē...tad var uz Karāts auto braukt. Tur pa 30ls ja viss ir kartibā ar kondišku http://karatsauto.lv/ nav appiseju kantoris. Sencis rukā tur. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted June 16, 2011 Author Report Share Posted June 16, 2011 Šodien aizbraucu uz Senču ielu 2. Tur pa 20ls iečekoja vai viss kārtībā un uzpildīja. Manis pēc var slēgt topiku ciet. Paldies visiem, kas ieteica variantus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts