ksts Posted June 8, 2011 Report Share Posted June 8, 2011 man ir 2 windowi un es gribu vienu izdzēst bet kad dzēšu man rāda ,ka nevar. itkā troubleinstaller neļauj. ja kāds var tad pasakat. arī caur disku tos patritions jeb kautkas tā nēgribās dzēst jo domāju ka pazudīs HDD. Tāpēc lūdzu palīdzat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ganzzo Posted July 25, 2011 Report Share Posted July 25, 2011 (edited) Es loti atvainojos man tada pati problema ar 2 windowsi ENG un RU. tikai es valos visu izdzest lai paliek tikai viens. parinstalet bet man winsh uztaisija wel treso wind... ludzu palidzet. paldies jau ieprieks. Edited July 25, 2011 by Ganzzo Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted July 25, 2011 Report Share Posted July 25, 2011 format c:/ d:/ e:/ džeki, pirms sākat ar ko ķēpāties palasiet taču ko saka googles tante jums Link to comment Share on other sites More sharing options...
MašīnZaglis Posted July 26, 2011 Report Share Posted July 26, 2011 vienkārši iestartējies no tā windows no kura tev vajag,izdzēs tās windows mapes ārā>> tālāk boot.ini un izdzēs divas rindas no tām O.S Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now