Falsed Posted June 7, 2011 Report Share Posted June 7, 2011 Sveiki mani sauc Miks, man ir 15 gadu. Nodarbojos pagaidām ar mācībām un ar dažādām pc programmēšanām. Gignā spēlēju katru dienu , tgd vasarā ļoti ilgi. aptuveni spēlēju 2 gadus ,bet pašlaik niks -Rawr-. Labums tāds , ka war3 gignā admini vispār nenāk , ja sauc calladmin , un pat tos kurus nobano par čitiem , esmu izsaucis calladmin un man ir taisnība par šo čīteri. Nezinu arī cik war3 admini ir , bet neviens burtiski sakot nenāk. Ja tikšu par adminu , autamātiski nopirkšu reģ . niku. Spēlēju visu dienu , ar mazām pauzēm kad apnīk , aizeju 30 min prom. http://stats.gign.lv/war3/index.php?id=58659 - links uz statiem. Gribētos ban,kick,muted jeb gag , votemap. Rekomendē daži war3.gign playeri par pareizu čiteru noteikšanu. Nerakstiju tabulā , jo šādi var vairāk uzrakstīt un pastāstīt. -Rawr- Link to comment Share on other sites More sharing options...
joJO^ Posted June 7, 2011 Report Share Posted June 7, 2011 Ah,ah,ahh, .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Falsed Posted June 7, 2011 Author Report Share Posted June 7, 2011 Amm , ko? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted June 7, 2011 Report Share Posted June 7, 2011 Gribētos ban,kick,muted jeb gag , votemap. Rekomendē daži war3.gign playeri par pareizu čiteru noteikšanu. Par šo vien es tev dodu rec, bet es vienkārši nevaru. Varbūt kaut ko vēl vēlies, akses uz pub vai csdm? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Falsed Posted June 7, 2011 Author Report Share Posted June 7, 2011 Nu jā , man gribējās pāris komandas uz war3 gign , mazliet tur kārtību vajag ievest. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted June 7, 2011 Report Share Posted June 7, 2011 Nu tu izskaties pēc normāla pretendenta priekš acc, lai iegūtu acc uzraksti savu niku un pw samurajam vai wormam.. Kad izlasīs viņi tavu pm uzreiz uzliks acc ar noteiktajiem flagiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Falsed Posted June 7, 2011 Author Report Share Posted June 7, 2011 Mani māc šaubaus , jo bieži , viņi neskatās un neizlasa vēstules , bet lai pagaidām viņi apskata šo , pēc tam pm. Kapēc tu nevari likt? vai tad neesi admins? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted June 7, 2011 Report Share Posted June 7, 2011 Es tikai draugiem drīkstu likt aksesu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Falsed Posted June 7, 2011 Author Report Share Posted June 7, 2011 Nu skaidrs., jācer būs vēl kāds Rec. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ngEAr Posted June 7, 2011 Report Share Posted June 7, 2011 )))))))))))))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted June 7, 2011 Report Share Posted June 7, 2011 lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts