Jump to content
GIGN Forum

Gpu


Friendly Cannibal
 Share

Recommended Posts

gribēju dzirdēt viedokli no pieredzējušākiem.

Pašlaik kastē stāv radeons hd5770. gribās ko jaudīgāku, bet kā būtu prātīgāk uzlabot savu kasti? Pērkot vēlvienu tādupašu videokarti, vai iegādājoties jaudīgāku karti?

Pie reizes arī vēlējos pavaicāt, vai tas ir veselīgi jaukt kopā vienādus kartes modeļus no dažādiem ražotājiem? piemēram MSI ar Sapphire.

Link to comment
Share on other sites

tatad nestabils 4kodolnieks... Rami ddr3?

1. Crossfire ir ne tik izpraktizeta tehnologija (tapat ka SLI), lieta tada ka ne visas speles izmanto to, vardu sakot, kadas speles tev bus divas videokartes, kada tikai viena.

2. Ja gribi mainit video karti - uz tadu rpocesoru vajag njemt karti, kas nebutu daudz jaudigaka par 5770, nu tikai iespejams 5870, jo vairak jau proceros nespiestu ara, datora visam jabut simbiozee... Ja aju gribi kadu 580 GTX tad rekinies uz i7 ka minimums... Ta ka sedi uz tas ir tagad.

Link to comment
Share on other sites

Nu neskrietu es uzreiz uz intel pusi, kaut ari tagad viniem ir priekshroka, tu ar savu kasti vel lidz gada beigam laikam izturesi. Savukart tad jau AMD ko labu piedavas... Kas man patik AMD ka vini pat izlaizhot intel lidzvertigu produktu necelj cenas... Es ar savu esmu apmierinats, viss lido, un pat dazhreiz spelejot COD4 nepamanu ka man BC2 serverii vel ir ieksha ieiets... Vnk nevajag steigties ar tiem kompjiem, ta ir cinja ar laiku kura ir gruti uzvaret... Ta ka labak uzreiz, bet uz ilgu laiku...

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...