MrEgo Posted May 25, 2011 Report Share Posted May 25, 2011 Labdien. Man manā serverī vaig tādu pluginu, kurš veic funkcijas, kā /cp /gc /noclip utt. Lietoju šo, bet viņš man samazina fps no 99-100 līdz ~89-90 Tātad.. vēlētos lūgt, vai kāds nevar nedaudz pamainīt to *.sma failu (jo pats neko tur nejēdzu), lai būtu izvēlne pēc iespējas mazāka (viņā tur ir viss kaut kas nevajadzīgs). Es gribētu lai tur ietilpst tikai: *checkpoint *Go check *god mode *no clip thats's all. P.S. ja ir vieglāk, tad var arī bez menu, vnk lai uzrakstītu /gm /nc /cp /gc or smth. Paldies! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turismox Posted May 25, 2011 Report Share Posted May 25, 2011 (edited) Maksā naudu par padarītu,labu,kvalitatīvu darbu smerdeli.Vis ko cilvēks dara tagad par to ir jāmaksā,jo nekas par brīvu vairs nenotiekas,ja nu kādam ir laba sirds, tad cita lieta.Ja nevēlies maksāt,tad ej atpakaļ uz skolu mācīties. tu tak esi dauzīts ps. topika autoram tak pats izdzēs,noņem tas ir nenormāli viegli salīdzinājumā ar kādas funkcijas uzrakstīšanu ko var viegli noņemt.. pakustini smadzenes man slinkums tagad.. ja būtu iedvesma izdarītu Edited May 25, 2011 by Turismox Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now