Dj_Stay Posted May 20, 2011 Report Share Posted May 20, 2011 Sveiki vēlos iegādāties līdz 50Ls kaut ko tādu ar kuru 2. stāva kaimiņus izdzītu Palīdzat sameklēt Vnk viņi man ar savām klavierēm jau ZB :@ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turismox Posted May 20, 2011 Report Share Posted May 20, 2011 pa 50Ls? smejies? radiotehnika vienīgais no veca opīša cenu nodzīt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_Stay Posted May 20, 2011 Author Report Share Posted May 20, 2011 Lab līdz 70Ls ? Man tik vaig otro stāvu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turismox Posted May 20, 2011 Report Share Posted May 20, 2011 (edited) paņem ss.lv divas radiotehnikas 90nieces vai 30nieces vai 70nieces + pastiprinātāju ar vadiem Edited May 20, 2011 by Turismox Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted May 20, 2011 Report Share Posted May 20, 2011 Tieši dēļ kaimiņu klavierēm iegādājos tumbas Katru reizi ka šis spēlēja es rubiju iekšā Viņš klavieres aizvāca LOGITECH X-540 5.1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turismox Posted May 20, 2011 Report Share Posted May 20, 2011 Tieši dēļ kaimiņu klavierēm iegādājos tumbas Katru reizi ka šis spēlēja es rubiju iekšā Viņš klavieres aizvāca LOGITECH X-540 5.1 ar šo būs stipri par maz.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lumpy Posted May 20, 2011 Report Share Posted May 20, 2011 ar šo būs stipri par maz.. Ne vella. Principā pietiek, lai tracinātu kaimiņus ar basiem/mūziku, jo dzīvokļos ar skaņas izolāciju ir tā kā ir, ja traucē kaimiņa klavierspēle. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turismox Posted May 20, 2011 Report Share Posted May 20, 2011 (edited) Ne vella. Principā pietiek, lai tracinātu kaimiņus ar basiem/mūziku, jo dzīvokļos ar skaņas izolāciju ir tā kā ir, ja traucē kaimiņa klavierspēle. veiksmi < Edited May 20, 2011 by Turismox Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lumpy Posted May 20, 2011 Report Share Posted May 20, 2011 veiksmi < Un kāds ir Tavs risinājums tad šādai situācijai, ja dzīvo dzīvoklī, bet vēlies paklausīties mūziku tā, lai traucē kaimiņiem, bet pašam galva pušu neplīst? Es arī varu iemest mašīnā LEM komplektu, klausīties tā ka riepas skrūvējas no basiem nost, tikai stipri šaubos, ka pašam būs komfortabli. Līdzīgi ir ar dzīvokli, var klausīties tā, ka akvārijā ir vētra, grāmatas no plauktiem krīt un pašam vēl galva sāp, bet vai ir jēga no tā? Stipri šaubos, ka viņš plāno taisīt dzīvoklī tādu troksni, ka pašam nervi netur, turpretim vēl riskēt ar kaut kādu administratīvā pārkāpuma protokolu par sabiedriskā miera un kārtības traucēšanu, jo tas, ka nav nakts, nenozīmē, ka drīkst klausīties mūziku tā, ka mājai jumtu nes nost. Visam ir kaut kādas robežas, kuras Tu, acīmredzot, neievērotu, ja Tev būtu radusies šāda situācija. Redzi, katrai telpai tomēr ir kaut kas savs, lai būtu atbilstoša skaņas kvalitāte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turismox Posted May 20, 2011 Report Share Posted May 20, 2011 (edited) cik nopratu tad vins grib pakrist uz nerviem kaiminiem no 2x radiotehnikas 90niecem nevar sapet galva vai no plauktiem gazties gramatas bet prieks sevis patikamai muzikas klausisanai vai kaiminu ribinasanai kas ir aiz sienas/virs griestiem/zem gridas der un ir izdevigs variants.. tikpat labi vins pats var saukt policiju par to ka spele klavieres vai aiziet pa purnu sadot Edited May 20, 2011 by Turismox Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lumpy Posted May 20, 2011 Report Share Posted May 20, 2011 Tu dzīvo privātmājā vai dzīvoklī? Un uz kādām tumbām tad klausies Tu, ja nav noslēpums? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turismox Posted May 20, 2011 Report Share Posted May 20, 2011 Tu dzīvo privātmājā vai dzīvoklī? Un uz kādām tumbām tad klausies Tu, ja nav noslēpums? dzīvoklī, tagad man ir tikai palicis logitech z623 & edifier s730d Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lumpy Posted May 20, 2011 Report Share Posted May 20, 2011 Tad rodas jautājums, par to vai esi strādājis/klausījies 90nieces caur normālu pastūzi? Jo mazā telpā [piemēram, dzīvokļa istaba] var uztaisīt lielu troksni, bet pašam no tā nekāda prieka. Protams var klausīties arī svētā klusumā vai normālos decibelos, bet tad tas jau ir "waste of money/space], jo nezinu Tavus kritērijus šādu lietu izvēlei, bet es diez gan nopietni piedomāju pie tā cik, kas aizņem vietu, cik, ko man vajag. Stipri šaubos, ka normāli cilvēki ņem deviņdesmitnieces, lai neizmantotu to jaudu pilnvērtīgi, turklāt vēl vietu daudz aizņem, ja var iztikt ar to pašu Teddy norādīto Logitech. Tas, ko vēlējos pateikt, ir, ka katrai situācijai ir savas vajadzības. Turklāt, kā tad Tu izproti to vēlēšanos krist uz nerviem kaimiņiem? Apraksti, kā rīkotos Tu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turismox Posted May 20, 2011 Report Share Posted May 20, 2011 (edited) Tad rodas jautājums, par to vai esi strādājis/klausījies 90nieces caur normālu pastūzi? Jo mazā telpā [piemēram, dzīvokļa istaba] var uztaisīt lielu troksni, bet pašam no tā nekāda prieka. Protams var klausīties arī svētā klusumā vai normālos decibelos, bet tad tas jau ir "waste of money/space], jo nezinu Tavus kritērijus šādu lietu izvēlei, bet es diez gan nopietni piedomāju pie tā cik, kas aizņem vietu, cik, ko man vajag. Stipri šaubos, ka normāli cilvēki ņem deviņdesmitnieces, lai neizmantotu to jaudu pilnvērtīgi, turklāt vēl vietu daudz aizņem, ja var iztikt ar to pašu Teddy norādīto Logitech. Tas, ko vēlējos pateikt, ir, ka katrai situācijai ir savas vajadzības. Turklāt, kā tad Tu izproti to vēlēšanos krist uz nerviem kaimiņiem? Apraksti, kā rīkotos Tu. ar to pašu hardstyle mūziku, jo dažreiz sanāk to darīt Edited May 20, 2011 by Turismox Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lumpy Posted May 20, 2011 Report Share Posted May 20, 2011 Redzi nu. Nevajag ne deviņdesmitnieces, kurām ir jauda vairāk kā vajag + vietu aizņem tā pavairāk, bet pietiek ar šādu mazu štellīti. There we go, solution. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted May 21, 2011 Report Share Posted May 21, 2011 ar radiotehnikas 90iecem + pastiprinataju RenkForce riib visa maaja nahren:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turismox Posted May 21, 2011 Report Share Posted May 21, 2011 (edited) ar radiotehnikas 90iecem + pastiprinataju RenkForce riib visa maaja nahren:D protams, tāpat zinu ka x-540 5.1 būs stipri par maz pēc parametriem.. + viņš ir domāts priekš filmām nevis boldotas basu skaņas - mūzikas par mazu štellīti es sauktu z623 jo viņu pašu vienu ieslēdzot minimāli griesti džinkst,istabās grīda vibrē un sienas + džinkst plaukti bet no viņa viena, tas ļoti maz ietekmējas uz kaimiņiem kautgan ir sūdzējušies ka visi griesti šausmīgi dūcot Edited May 21, 2011 by Turismox Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted May 21, 2011 Report Share Posted May 21, 2011 Dzivokli pietiks pat ar 2.1... Sienas tur nekadas parasti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now