aicix Posted May 15, 2011 Report Share Posted May 15, 2011 (edited) Sveiki. Es šodien meiģināju ieiet gign pub,bet man izlec šads logs '' +-[Pieeja liegta]--------------------------------------------------- | BANA ID: 79878 | ADMINS: krist@ | NOBANOTAIS NIKS: LLIMEJIb | NOBANOTAA IP: 89.254.136.158 | IEMESLS: wh | UZLIKTS: 13.03.2011 23:05 | Uzlikts pirms 62 dienam 22 stundam 3 minutem | Bana terminsh ir uz nenoteiktu laiku! | Info webaa: http://www.gign.lv/ban/79878 +------------------------------------------------------------------- Kicked :"wh, bans ir uz nenoteiktu laiku! Vairak informacijas las'' Bet es vel vakar speleju gign pub ar niku Piedirseejs,un neesmu lietojis čītus gign! Vainu ar ip kkas noticis vai kā? Edited May 15, 2011 by aicix Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted May 15, 2011 Report Share Posted May 15, 2011 izlasi augstāk minēto tekstu kas ir sarkanā krāsā! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aicix Posted May 15, 2011 Author Report Share Posted May 15, 2011 izlasi augstāk minēto tekstu kas ir sarkanā krāsā! Es vakar spelēju vel,bet man rāda ka bans Uzlikts pirms 62 dienam 22 stundam 3 minutem! Pievers uzmanibu ko uzrakstiju! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted May 15, 2011 Report Share Posted May 15, 2011 (edited) un es uzsvēršu uz iepriekš teikto, kā arī iekopēšu tev, jo acīm redzot neproti meklet ! Man ir bans uz IP, bet tas ir uz nepazīstama nika, nav manējais Tev ir vairāki varianti: dabū stacionāru IP adresi, kura nemainās restartē savu DSL modēmu, lai nomainās IP adrese Edited May 15, 2011 by ANALGINS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts