Jump to content
GIGN Forum

Pieteikums Uz Csdm Serveri


mnk
 Share

Recommended Posts

Tatad velos iegut tiesibas csdm serveri jo apriebies ka loti biezi ienak kads ar aimu vai speedhacku un trauce spelet un nav kas nobano, reportejis esmu daudz, bet nevienmer kads var ienakt nobanot.

Velos iegut - kick,ban,nick,gag,adminchat,votemap. Shis ir tas svarigakais kas vajadzigs adminejot csdm serveri. Votemap ari vajadzigs jo biezi csdm serveri ir maz speletaju un jaspele 3vs3 kadu neforshu karti.

Pieteikumu atbalsta - HoLLow_LiFe

Vecums - 21, macos.

Pieredze admineshana ir liela, esmu adminejis vairakos serveros, piemeram - cs.gamers.lv(pub un war3), cs.gv.lv, cs.evil.lv, cs.thefile.lv un vel citur. Vairs tie serveri nepastav, vienigais - evil.

Registrets niks ir.

Stati uz CSDM serveri - http://stats.gign.lv/csdm/player.php?id=1178

Nedaudz speleju ari PUBa, stati - http://stats.gign.lv/cs/player.php?id=3328

Edited by mnk
Link to comment
Share on other sites

Visu izlasiju, pirms statu restarteshanas ari biju spelejis csdm un tur ari bija stundas, taka stundas ir. Un par to atbalstishanu tak es neprasishu katram to, ja kads grib un var atblastit - ierakstis shaja topika.

Nu luk tikko izlasiju HoLLow_LiFe var dot atbalstu uz pieteikumu.

Edited by mnk
Link to comment
Share on other sites

Ja šis kadrila ir tas pats moNk vai kā viņu tur- tad smadzeņu tam indivīdam ir tik pat daudz kā no sifilisa mirušai vistai.

Ja šis kadrila nav monks- sorry, nekā personīga.

Neesmu es tas. Vai tad statos nevar redzet niku.

Link to comment
Share on other sites

Protams man nav nekādas saistības par csdm serveri,bet par cik bieži spēlēju tur ar visādiem random nickiem,tad skatoties no malas,mnk tur ir ļoti bieži,dažreiz pat liekas,ka viņs tur ir vienmēr un kāds lieks admins tur noderētu,jo csdm ir tā vieta,kur daudziem patīk "atlaist" ar kubiem,aimiem utt.,katrā ziņā mnk ir labs kandidāts!

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...