slyer66 Posted May 9, 2011 Report Share Posted May 9, 2011 Tātad varbūt no šejienes ir aktīvi BF BC2 spēlētāji..Katru vakaru neliels bars spēlē BF BC2 un runā Team Speakā. Rakstu šeit, lai savāktu vairāk tautu un varētu uzspēlēt savā starpā. Pieņemam savā pulkā arī tādus , kas nav diezgan labi spēlētāji, tāpēc mēs arī varēsim palīdzēt , ja ir interese rakstiet PM savus skype nikus, pievienošu sarakstei. Sīkāka informācija http://battlefield.lv/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted May 9, 2011 Report Share Posted May 9, 2011 Ja man kāds palīdzētu atrisināt fucking freeze problēmu tad es aktīvi spēlētu, citādāk ĻOTI krīt uz nerviem freezs. Esmu izmēģinājus n-tos variantus kā salabot, bet nekas nelīdz. Esmu jau atmetis cerības normāli paspēlēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slyer66 Posted May 9, 2011 Author Report Share Posted May 9, 2011 Ieliec to problēmu tajā forumā , gan jau kāds palīdzēs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted May 9, 2011 Report Share Posted May 9, 2011 (edited) Šis frīzs ir world wide, tur arī ir šāds topiks http://battlefield.l...sp%C4%93le.html , atminēju tam nav. Tjipa skaņaskarte ir vainīga. Man neviena cita spēle neķeras, ne krašo. Pats vainoju amd video karti. Vot nožīdoju naudu nvidia. esmu pārinstalējis gan punkbuster, gan pašu spēli, gan directx, gan skaņas kartes draiverus, gan video kartes draiverus. Esmu licis kaut kādus gamer updeitus, kurus kaut kur mistiski izrāvu no ea foruma, gan izslēdzis mikrafonu, gan pazeminājis directx, gan mainījis kaut ko kompja settingos (tagad vairs neatceros), bet nekas nelīdz. edit: jā, iespējams, ka intagrētā skaņas karte vainīga. Edited May 9, 2011 by AmE Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted May 9, 2011 Report Share Posted May 9, 2011 Man ar AMD viss ok... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlawz Posted May 9, 2011 Report Share Posted May 9, 2011 man mēdz uzkārties bfbc2 pavisam un parasti tas notiek, kad esmu nospēlējis kādas 5 min. tā ar visu skaņu kopā. uztaisu restartu un palaižu vēlreiz. basically viss. pēc tam neuzkaras. kaut kāds strange bugs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted May 9, 2011 Report Share Posted May 9, 2011 Ehh, nepatīk man gan tas Team Speak's... GIGN.lv mumble serveris FTW. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted May 9, 2011 Report Share Posted May 9, 2011 MUMBLE = lielālais šits... ne normālas skaņas, ne teksta... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now