macho Posted May 8, 2011 Report Share Posted May 8, 2011 Jāparāda, moš kādam interesēs. Saliku jau kādu laiku atpakaļ vairākus viģikus kopā. un nothing special kategorijā: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted May 8, 2011 Report Share Posted May 8, 2011 valets sasmīdināja, īpaši pēc izkāpšanas viņš tik cerīgi virzījās uz tavu pusi. žēl, ka nav ierunāti komentāri par epizodēm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted May 9, 2011 Author Report Share Posted May 9, 2011 Tas valets bija maksimāli appisies, ko viņš tur veidoja, es nezinu. Pirmo reizi pats to viģiku skatoties es biju aizmirsis ko es tur daru un nesapratu nah tā mašīna uzsprāga, bet tad es atcerējos, ka es pats to spridzekli tur noliku. Kaut kāds pilnīgs sviests. Forši, ka paņēmu puķes rokā, gribēju laikam valetam iedot. komentārus es varētu ierunāt par jauno valves replay editoru tfam - spēcīgs sūds. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UrbanAstronaut Posted May 10, 2011 Report Share Posted May 10, 2011 Var redzet cik daudz laika nosit pie pc vienkarshi , ja vel paliek laiks video sataisit prieks youtubes. Velcies ara saule resna dille ! Un beidz dzivot datora ! P.S. Tu vel joprojam esi mans idols ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted May 10, 2011 Author Report Share Posted May 10, 2011 Man priecē tavas rūpes un apbrīns, diemžēl līdzīgi kā enfuego, tu smagi esi nošāvis garām, jo tas sūds ir šķiet 2 gadu garumā uzņemts. Un es joprojām neesmu atmetis cerību, ka tu atradīsi... nezinu draudzeni, vai nodarbošanos un pārstāsi nākt rakstīt šeit komentārus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted May 11, 2011 Report Share Posted May 11, 2011 Trials 2 awesome brauciens. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted May 11, 2011 Author Report Share Posted May 11, 2011 jā, diemžēl tikai tie, kas to spēli tā pavairāk ir spēlējuši mācēs novērtēt to skillu, kas tur ir ielikts. Gandrīz perfekts brauciens, ja neskaita pašas beigas, kuras varēju vēl biš ātrāk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now