Jump to content
GIGN Forum

Gudrisi Sarosas


Recommended Posts

  • Replies 297
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Nu ok nav vairs laika ar šito ņemties, bet domāju, ka tas links varētu būs next pavediens, jo trāpīt uz dullo uz 7 burtu linku, pie tam kurā ir kaut vārds latviski (noprotu konkurss varētu būt saistīts ar Latviju) ir praktiski neiespējami. Tālāk nezinu ko tur var meklēt, bet domāju jēga taustīties.

PS kurā līmenī tu biji?

Link to comment
Share on other sites

Nu vecīt varētu es ar kkad pieregoties un varbūt kaut vai kā teams močīt pāris cilvēki uz priekšu un vajadzības gadījumā splitot potu, tikai laika trūkums tagad. Manuprāt, mans matemātiskais funktieris tur lieti noderētu.

PS zini, kas ir interesanti... Tur cipa ir iespēja saņemt naudu ar Paypal par rakstiem un konkursa noteikumos rakstīts, ka izsniegs balvu caur Paypal, nedomāju, ka tā ir sakritība.

Aha mans saits bij pareizs :D

Vismaz diezgan daudzi džeki tur ir tādā pašā neziņā kā mēs :D Domāju to postu no Ukrainas :D

Edited by Crasher789
Link to comment
Share on other sites

Jā būtu diezgan ablomno, ja tas tā izrādītos, pie tam šitādām akcijām vajadzētu teorētiski arī kādu nolikumu utt, bet es domāju tā īsti nevarētu būt reklāma, jo izmaksas izveidot sistēmu, domāt jautājumus nemūžam neatmaksāsies, ja tā vietā varēja izveidot vienkārši pāris banerus pa webu. 40 cilvēki - tas tomēr ir daudz, bet atbilžu meklēšanai nepieciešamais skills tomēr, manuprāt, liecina par kādu entuziastu darbu, kas nozīmētu, ka balva un atbilde eksistē.

Eu davaj nosauc piem., atbilžu piemērus, tur jāraksta skaitļi vairāk, cipari vai simbolu virkne?

Paralēli rakstot savu must write shitu, domāju, ka varētu pamēģināt iepingot to saitu un ielikt numeric ip adress, cmd man dod ārā 184.106.232.178

Edited by Crasher789
Link to comment
Share on other sites

Cik nu vajag būt pieaugušam, lai smadzenes strādātu. Kā saka daži visu dzīvi ar šitādām problēmām ņemās, galvenais, lai interesanti. Nu Scama iespēja vienmēr pastāv, neviena līguma tur nav, nekādas garantijas neviens nedod.

PS šaubos vai minority izceļas ar augstu intelektu un tādu "neaklumu".

WTF kāds tikko tika 23. līmenī :DDDD

TIkai nesakat, ka mans cipru links aizgāja un neviens ar mani vairs te nerunās :D

Ja aizgāja dodiet vismaz ziņu :DDDD

Edited by Crasher789
Link to comment
Share on other sites

Vecīt runa nav par naudu, vismaz man. Nopelnīt piķi var ātrāk un vienkāršāk, bet tev jau te tikai patīk pavārīties, cik kruts esi ar savu ahūno tur algu utt., nevis runāt par tēmu. Ja nav ko jēgā par tēmu uzrakstīt, tad nah te līst?

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...