worm Posted May 1, 2011 Report Share Posted May 1, 2011 nu es personīgi visu sapratu ko viņš rakstīja un es neesmu baigais C eksperts Link to comment Share on other sites More sharing options...
hwanftw Posted May 1, 2011 Report Share Posted May 1, 2011 Šitas džeks drausmīgus labus tutus taisa, paskaties šeit, varbūt kaut kas noderēs! http://www.youtube.com/user/thenewboston viņš ir vienkārši AMAZING!111 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted May 2, 2011 Report Share Posted May 2, 2011 Nu bet pzģc - tu jau pats jauc visu kopā. No vienas puses tu nemāki pat uztaisīt nebloķējošu ievadi vai vispār vienkārši saprast, ko pats esi uzrakstījis, bet no otras puses močī kaut ko uz portiem, taisi slēpus. - Ex - patiesībā tajā vietā vispār nevajag parametru (powerLevel), jo es to fciju pārtaisīju par void. volatile mainīgais ir tāds, kuram tiek garantēts, ka tas tiek saglabāts atmiņā un ka saglabāšana aizņem vienu instrukciju. Tas ir nepieciešams konkurences gadījumos, kad viens thread var lasīt no mainīgā tajā pašā laikā, kad cits tajā raksta. volatile garantē, ka * kompileris neaizoptimizēs mainīgo uz reģistriem vai vispār prom * mainīgā vērtība vienmēr būs pareiza (nevolatīliem mainīgajiem var gadīties, ka vienā vietā mainīgajā nomaina vērtību no 256 uz 10, bet otrā paralēli nolasa 276 (WTF)). Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted May 2, 2011 Author Report Share Posted May 2, 2011 nē beef, es tikai mēģināju labot kodu kas bija jau uzrakstīts.. ganjau drīz sanāks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now