HellboY1 Posted April 25, 2011 Report Share Posted April 25, 2011 (edited) Man problēma ir tāda... Kad Pievienoju serv favorītiem cs.gign.lv un uzspiežu Ad server viņš man nepievienu viņu :S Kad rakstu connect csdm.gign.lv ,vai cs.gign.lv viņš vnk Nepievienojas paiet tie 3 retrying connect to serv un parādas Failed connection time out Kas varētu ,būt par problēmu šitas nav vienīgais serv,ar kuru tā ir ,jo citiem serv arī nevaru piekonektēties rāda ,kad tādi nav un webā arī nevaru ieiet citu serv,jo vnk rāda ,kad tāds nav Agrāk man tādas problēmas nebija,viss sākas ,kad man pieslēdza jaunu internetu :S Edited April 25, 2011 by HellboY1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
peek_peek! Posted April 25, 2011 Report Share Posted April 25, 2011 nu es vispār nevaru piekonektēties serverim. nedēļu atpakaļ vēl normāli griezu, atgriezos no lieldienu brīvdienām un nekā ;( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted April 25, 2011 Report Share Posted April 25, 2011 netpointam tur ir kaut kādas problēmas. Tiklīdz netpoints atrisinās savas problēmas, varēsiet mierīgi spēlēt Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellboY1 Posted April 28, 2011 Author Report Share Posted April 28, 2011 netpointam tur ir kaut kādas problēmas. Tiklīdz netpoints atrisinās savas problēmas, varēsiet mierīgi spēlēt Kas tas par netpoint? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turismox Posted April 28, 2011 Report Share Posted April 28, 2011 Kas tas par netpoint? http://techpoint.lv/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now