fr0zen Posted April 24, 2011 Report Share Posted April 24, 2011 Čau foršie. Man ar hydro kungu nebij ko darīt un izdomājām iemest arī šeit, lieldienu video apsveikumu no Liepājas . Video es taisiju otro reizi mūžā, pirmoreizi sony vegas. Nav nekāds slīpētais darbs, bet nu ne tur tā doma viņam. Cik nu liepājas editing darbarīki ļauj. es zinu, ka es suxhard komatu likšanā. draugiem.lv links ōr 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted April 24, 2011 Report Share Posted April 24, 2011 vienīgi nepatika pārerja uz Celine Dionu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted April 24, 2011 Report Share Posted April 24, 2011 Tirpas caur kauliem izskrēja Link to comment Share on other sites More sharing options...
GB_ Posted April 24, 2011 Report Share Posted April 24, 2011 Vot bļin njēmu un apraudājos ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted April 24, 2011 Report Share Posted April 24, 2011 frozen, nākamreiz tikai lūgums - iespēju skatīties to visu HD Link to comment Share on other sites More sharing options...
fr0zen Posted April 25, 2011 Author Report Share Posted April 25, 2011 Man ir tīīīk mazas zināšanas tajā visā, bet ja būs tāda nākamā reize, tad jāpacenšas. Trešo reizi atmazkas vairs nevarēs mest. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted April 29, 2011 Report Share Posted April 29, 2011 Man ir tīīīk mazas zināšanas tajā visā, bet ja būs tāda nākamā reize, tad jāpacenšas. Trešo reizi atmazkas vairs nevarēs mest. kā jau oddish teica, Tev būs jāņem privāt stundas pie viņa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted April 29, 2011 Report Share Posted April 29, 2011 Bļā, no sākuma domāju, ka draņķis, bet izvērtās baigā odziņa Kur filmēts? Pēc centra galīgi neizskatās Link to comment Share on other sites More sharing options...
fr0zen Posted April 30, 2011 Author Report Share Posted April 30, 2011 kā jau oddish teica, Tev būs jāņem privāt stundas pie viņa mhm, šogad uz gign ņemsim klades Bļā, no sākuma domāju, ka draņķis, bet izvērtās baigā odziņa Kur filmēts? Pēc centra galīgi neizskatās Jā, centrā nav. Filējām manā setā. Pāris sekundes attāluma no telšu pilsētiņas spota. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now