maati Posted April 22, 2011 Report Share Posted April 22, 2011 Sveiki, neprasu es upgrade, lai mans acc izskatitos labaks, prasu, jo man ir vajadzigas ban tiesibas, pa naktim tie prusaki ar [] ka pilns, es nevaru vislaik turet epix vai kadu citu, visu nakti ka sarga suni,ta kaa ludzu izlemjat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fragn Posted April 23, 2011 Report Share Posted April 23, 2011 ko vjg, to vjg rec Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted April 23, 2011 Report Share Posted April 23, 2011 Matei,var iedot,tika idelj taaa jau ka suudus netaisa,sen ar mums un tas ka tik tieshaam griezh pa naktiiim daudz un dikti! Link to comment Share on other sites More sharing options...
miikstais1 Posted April 23, 2011 Report Share Posted April 23, 2011 Es nesaprotu, kā Maatei var būt xvotemap, bet nevar būt xb? ;D Protams, ka rec, šonakt vajadzēja, redzēju, pats biju serverī ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miedzinjsh Posted April 25, 2011 Report Share Posted April 25, 2011 atbalstu, bet tiešām iesaku banot tikai 100% čītus, jo skills tev ir par zemu, lai atšķirtu skilotos no parasta wh! Link to comment Share on other sites More sharing options...
POKE Posted April 25, 2011 Report Share Posted April 25, 2011 atbalstu, bet tiešām iesaku banot tikai 100% čītus, jo skills tev ir par zemu, lai atšķirtu skilotos no parasta wh! Miedziņš mums talants. Par māti runājot - neredzu iemeslu kapēc nedot. Ir aktīvs, galva uz pleciem ir. Kad esmu spēlējis, viņš vienmēr paskatās un tad tikai saka, vai ir vai nav. Rekomendēts no manis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
R._ Posted April 25, 2011 Report Share Posted April 25, 2011 Atbalstu. Maati gignā jau sen ir zināms čalis un ir reportējis čīterus gan man, gan arī citiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hi_dady Posted April 28, 2011 Report Share Posted April 28, 2011 (edited) Teddy : "Par čīteru atpazīšanu šeit nevar būt ne runas, jo viņš neprasa xb pēc mana ieteikuma." klausisim Teddy ieteikumiem no maati acc pieteikuma.Domaju prieks xb veel mazliet par agru. Edited May 2, 2011 by Hi_dady Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted May 5, 2011 Report Share Posted May 5, 2011 Skatoties kā tu caurām dienām čatā mocies, man tevi žēl palika. Uzliku! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts