mikis Posted November 16, 2005 Report Share Posted November 16, 2005 eu kads varbuut zin vienam zinaamam 4uvakam ir cfg (csaa) un vinam ir tas banny jump ,bet es iiisti nesprotu kaa vins to dabuja gatavu?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Richs Posted November 16, 2005 Report Share Posted November 16, 2005 tas banny jump ir skripts Link to comment Share on other sites More sharing options...
hydro Posted November 16, 2005 Report Share Posted November 16, 2005 noshaujies ar tiem skriptiem. maacies pats vinju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikis Posted November 16, 2005 Author Report Share Posted November 16, 2005 nja es iisti nesprotu moz vins mani maanija Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted November 16, 2005 Report Share Posted November 16, 2005 ja vinsh lekaa bez apstaajas entos lecienus (ar entajiem es domaaju 25) peec kaartas un bez aiztures + visi lecieni bija identiski, tad tas ir skripts nav nekaada konfiga uz lecieniem, vieniigais ko vari izdariit - uzbindot mouse3, lai lekaatu ar rulliiti. es lekaaju ar space. lai iemaaciitos reaali lekaat ir jaleekaa pa kz mapeec, taapat pa parastu karti nav ponta treneeties, kz mapeec tu ieguusti to sensu kaa vajag pareizi griezties gaisaa un citas fiichas, karoche tur viss notiek tiiri uz fiilingu. un lekaat nevar iemaaciities 3 dienaas, tur aiziet paaris meneshi, ja baigi nopietni pieiet tai lietai, tad jau atrak arii var iemaciities, bet es taa, po, kad nav ko dariit padzampoju apkaart P.S. ar lekaashanu es nedomaaju brutaalu space spaidiishanu, es domaaju lecienu seerijas, kuru laikaa var ieguut aatrumu. vienvaardsakot - skats labais! Link to comment Share on other sites More sharing options...
losbergs Posted November 18, 2005 Report Share Posted November 18, 2005 (edited) eu kads varbuut zin vienam zinaamam 4uvakam ir cfg (csaa) un vinam ir tas banny jump ,bet es iiisti nesprotu kaa vins to dabuja gatavu?? naaciet uz esmu.lohs.org labs serveri bez lag fifty apsties!! Edited November 18, 2005 by Kavacky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now