shnappy Posted April 18, 2011 Report Share Posted April 18, 2011 (edited) kads varetu atsutit ielugumu uz gign majaslapu? Ja nav slinkums! uz: [email protected] Edited April 18, 2011 by shnappy Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted April 18, 2011 Report Share Posted April 18, 2011 http://www.gign.lv/forum/topic/38979-ielugumu-topiks/ ps. Vajag noteikumos pie foruma reģistrācijas norādīt topiku, kur prasīt ielūgumus Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedAppServ Posted April 18, 2011 Report Share Posted April 18, 2011 (edited) Nu nezinu AmE, Es tanī topikā ierakstīju jau pirms kādas nedēļas, un neviens kā nav tā nav atsūtījis to ielūgumu uz Gign. Bet ja kādam pamostās jūtas lasot šo topiku, tad ēpasts; [email protected] Edited April 18, 2011 by WickedAppServ Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted April 18, 2011 Report Share Posted April 18, 2011 Tas varbūt tāpēc, ka zajebal visu laiku ielūgt jauniņos? A kā būtu, ja paši jauniņie (tie kuri iegūst ielūgumus) ielūgtu nākamos? bet nē, viņi vairs to topiku nelasa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blindmind Posted April 18, 2011 Report Share Posted April 18, 2011 maksas reģistrācija. worm: LOAAADS OF MONEEEY! Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedAppServ Posted April 18, 2011 Report Share Posted April 18, 2011 Nu katrā ziņā, ja mani uzaicinātu iekš Gign, censtos atdarīt ar to pašu un izpalīdzēt citiem jaunpienācējiem, kautkā taču jātlīdzina būtu.. Ja Invite vairāk netiks sūtīti, tad teurētiski nav jēga no Ielūgumu topika iekš forumā, bet gan jau kāds 'kādreiz' atsūtīs. Jātzīst kad nedz varu, nedz gribu maksāt 0.36Ls Par reģistrēšanos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted April 18, 2011 Report Share Posted April 18, 2011 (edited) Jāt un zīst ir ļoti varena kombinācija, lol. Nebūtu pircis GTA4, tad varbūt teorētiski varētu atļauties reģistrēt niku maksājot. (LAI GAN TAVĀ steam akauntā neuzrādas, ka būtu pircis GTA4. nice story bro). EDIT: hummm, kaut kā neuzrādīja spēli, kad es skatījos, mistiskas lietas, es jums saku! Edited April 18, 2011 by AmE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now