th3crims Posted April 16, 2011 Report Share Posted April 16, 2011 Hey, es te tā rets viesis, bet nu gribēju ar jums padalīties savā pieredzē, nē, gribu uzzinā, ko jūs esat darījuši šādas situācijās, respektīvi, atnāca man tele2 rēķin par internetu, 29 ls , man tāds WTF, nu labi, tur bija parāds, jo esmu slinks, lai ieietu un laicīgi samaksāut, bet nu tā kā līgumsods ir 0Ls, tad čills. Bet nu labi, sākumā -5Ls jau tur ir par to, ka es esmu samaksājis par Janvāri, bet viņi nav saņēmuši to rēķinu, nu labi, ķip tas Tele2 operators saka, ka 3 dienu laikā zvanīs man un tagad pārbaudīs. Bet seko pats interesantākais - parādās 3,9 GB ķip pārtērējums,[ biju aizmirsis, ka man ir tas 2TGB plāns ] ok, es biju pārtērējis tur pāris MB ( ~1000 ). Nu labi sākumā čortojos, kliedzu, izdomāju saskaitīt, cik ta esmu pārtērējis . Visur pie ailītes xxx MB rādās 0 Ls, un kur sākas pārtērējums ir xxx Mb un noteikta summa Ls. Diemžēl saskaitu tikai sev 1100 rupji rēķinot pārtērētos megabaitus, bet šie grib man sodu uzlikt par 3,9 GB? It kā jau loģiski, bet nu arī rupji rēķinot, ja es ņemu verā, ka viņi varbūt ir aizmirsuši tos 2GB [ kuri ir bezmaksas] atskaitīt. Nu un jā, piezvanu vēlreiz, saku eu, čaļi, kkas nav kārtībā, ivņš man prasa "Kas jūs saskaitījāt? - Es saku, jā! Operators apmulst un saka, lai rakstu iesniegumu. Reāli wtf, Tele2 tiešām ir šitāds zagļu kantoris, vai es tiešām kkur fuckin neesmu iebraucis? Ko darīt vsp? šitā ir reāla cilvēku pisināšana, jo pirms tam ar ir bijuši interesanti rēķni, kuros ir novērojami aprēķini apmēram 350 Ls - 349 = 4.99 Ls Kopā samaksia 4.99. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blindmind Posted April 16, 2011 Report Share Posted April 16, 2011 350 Ls - 349 = 4.99 Ls Kopā samaksia 4.99. HOLY MOTHER OF DUCK Link to comment Share on other sites More sharing options...
th3crims Posted April 16, 2011 Author Report Share Posted April 16, 2011 nu sajaucu , bja domāts 350 - 346 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turismox Posted April 16, 2011 Report Share Posted April 16, 2011 (edited) HOLY MOTHER OF DUCK uz bites bija 500ls.. +10cm tagad tele2 bet taupos brauc uz viņu kantori un bļausties pa visu telpu kā slims(krievu variants) līdz kautko izdarīs lietas labā, vai centies tikt pie tele2 augstākas galvas un parunāt par to visu, nevis ar parastiem strādniekiem kautko muhjlit Edited April 16, 2011 by Turismox Link to comment Share on other sites More sharing options...
th3crims Posted April 16, 2011 Author Report Share Posted April 16, 2011 tas par tiem 300 Ls bija tikai kā piemērs un nav pašlaik īstā problēma. Un viegli teikt - brauc uz kantori, bet tāds kantori viniem dafiga un pie galvām tikti ir grūti, un man nav laika tam. Aizsūtīju iesniegumu uz e-pastu, ko meklēju (!) pusstundu, jo viņiem mājaslapā, protams, nekur nav tāds... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now