Zemgals Posted April 9, 2011 Report Share Posted April 9, 2011 Labdien, es esmu pasaul... slavenā Krabju klana visdižākais un krutākais līderis Teoderihs_Varenais_IX Šis ir mūsu rekrutēšanas centrs. Aizpildi zemāk doto anketu un ar tevīm 24 stundu laikā sazināsies kāds no mūsu sekretāriem. Līmenis @ WoW: Līmenis @ RS: Līmenis @ MU: Līmenis @ TF2: Līmenis @ MW2: Līmenis @ NHL: Vai tev patīk mazi zēni?: Jā/Nē, ja nē, - pamatojums Kādas ir tavas labās īpašības?: Vai esi bijis kādā citā slepenajā sektā?: Jā/Nē, ja 'Jā', - nosauc Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted April 9, 2011 Report Share Posted April 9, 2011 @ WOW: ~300 @ RS: tas ir random score domāts? man iccup iekš dotas C+/B (5. sezona) un D+ (4. sezona) @ MU: 167. bm - mu.lv, 26 reseti mg - infinity (pirms high rate) @ TF2: - @ MW2: - @ NHL: nemāku ātri bremzēt un piezemēties Vai man patīk mazi zēni? Jā, viņi var pasaukt mazas meitenes. Kādas ir manas labās īpašības? Ir mikrofons un foto/videokamera. Vai esmu bijis kādā citā slepenajā sektā? Jā, bet organizācija ir slepena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now