Snaip3Rs Posted April 9, 2011 Report Share Posted April 9, 2011 Varat lūdzu pateikt kur dabūt vai kā var uztaisīt statu banneri piemēram katram playerim savs banneris Nick: Kill: Death: Country: Pirms paris gadiem biju kautko līdzīgu sagrabinājis un lieliski strādāja, bet tagad aizmirsu! Kautko līdzīgu gametr**ker banerītim tikai vienkāršāku kaut ko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turismox Posted April 9, 2011 Report Share Posted April 9, 2011 (edited) db & php power diezgan viegli Edited April 9, 2011 by Turismox Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snaip3Rs Posted April 9, 2011 Author Report Share Posted April 9, 2011 A ka es varu izveidot db? Man cstrike ir sql palaists, bet kā es varu tikt pie statx statiem lai izvadītu arī! Varbūt kādu paraugu vai pamācību? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted April 11, 2011 Report Share Posted April 11, 2011 pačeko googlē - GD2 Image create ehh vai kkā tā. tu ar sql kvēriju - SELECT * FROM ps2_players WHERE name/user_ID = 'lalala' izvilksi datus un tad ar pāris imagecreate etc. uztaisīsi par banneri ar tevis uzliktu tekstu ^^, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snaip3Rs Posted April 13, 2011 Author Report Share Posted April 13, 2011 Izvilkt visu jau es māku un zinu, bet es nezinu no kurienes izvilkt tos datus! Tā jau sen būtu uztaisījis! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turismox Posted April 14, 2011 Report Share Posted April 14, 2011 (edited) Izvilkt visu jau es māku un zinu, bet es nezinu no kurienes izvilkt tos datus! Tā jau sen būtu uztaisījis! lol ja counter-strike 1.6 un ir viņam psycho stati tad no viņu datubāzes Edited April 14, 2011 by Turismox Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snaip3Rs Posted April 14, 2011 Author Report Share Posted April 14, 2011 Bet ja nav? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turismox Posted April 14, 2011 Report Share Posted April 14, 2011 Bet ja nav? nu lol, no ka tu taisijies savakt informaciju kas atradisies uz atteliem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_Stay Posted April 15, 2011 Report Share Posted April 15, 2011 Ja nav psycho stati tad taisi pluginu, kas izvelk rankstats un sūtu uz DB kas ir izveodots phpmyadmin un, tad tu tos datus izvelc no DB un tev ir signture Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now