ZQ.? Posted April 7, 2011 Report Share Posted April 7, 2011 Sveiki visi. Tātad mums ir problēma. No csh paņēmam servera host. Dotais serveris, kas uzreiz bija paņemot host bija PUB serveris. Tajā varēja ieiet. Pēcāk pārrakstījām pāri BB servera failus, un tagad ejot iekšā serverī izmetas ''STEAM validation rejected'' ... Kādam ir kādas idejas, kā no šīs lietas tikt vaļā un kas pie tā vainīgs? steam_appid failam uzlikam ''10'', bet šā vai tā neiet. Varat mēģināt ieiet: bb.above.lv , taču šaubos vai iet Lūdzu palīdziet, jau iepriekš paldies. Above komanda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aqua Posted April 7, 2011 Report Share Posted April 7, 2011 Zini ka tu uztaisīji reklāmu.? Bet es tev saku,to ka man bija šāda paša problēma,esnomainīju drport vai kā viņš tur saucas,un viss aizgāja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZQ.? Posted April 7, 2011 Author Report Share Posted April 7, 2011 Zini ka tu uztaisīji reklāmu.? Bet es tev saku,to ka man bija šāda paša problēma,esnomainīju drport vai kā viņš tur saucas,un viss aizgāja. Atvainojos par reklāmu, es negribēju. Kā to saprast nomainīt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aqua Posted April 7, 2011 Report Share Posted April 7, 2011 Ieej mostwanted.** un ieej sadaļā serveri,configurācija,un kā uzlikt drport un tur viss ir teiksts kas un kā.! Link to comment Share on other sites More sharing options...
poxa Posted April 7, 2011 Report Share Posted April 7, 2011 dproto.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZQ.? Posted April 7, 2011 Author Report Share Posted April 7, 2011 Es jau esmu uzlicis dproto, un man ir Linux. Šā vai tā neiet. Palīdzat lūdzu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Ex- Posted April 7, 2011 Report Share Posted April 7, 2011 Esi arī konfigurāciju salicis pie moduļiem? Esi pārliecinājies, ka dproto strādā? Esi pārbaudījis, vai ir jaunājā dproto versija? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now