Jump to content
GIGN Forum

Īsumā Par Gaidāmajām Spēlēm Šajā Mēnesī


DeeMonS
 Share

Recommended Posts

shift2.jpg

Spēles profils: Shift 2: Unleashed

Žanrs: Racing

Izdevējs: Electronic Arts

Izstrādātājs: Slightly Mad Studios

Platforma: PC, Xbox 360, PS3

Izdošanas datums: 1. aprīlis

Daudzus iepriecināja jaunais Need for Speed virziens. Tā nu šīs spēles cienītājus iepriecinās atkārtoti. EA ir veikuši brašu soli un mums šoreiz piedāvās vel padziļinātāku un sulīgāku spēlēšanas prieku. Spēle mums piedāvās 145 automašīnas no 37 ražotājiem. Ar to visu varēsim izvizināties 36 dažādām trasēm. Paši EA saka ka: „spēle būšot viss reālistiskākā sacīkšu spēle jeb kad”, vai tā būs to gaidīsim pirmajā aprīlī.

mortal-kombat.jpg

Spēles profils: Mortal Kombat

Žanrs: Fighting

Izdevējs: Warner Bros. Interactive Entertainment

Izstrādātājs: NetherRealm Studios

Platforma: Xbox 360, PS3

Izdošanas datums: 21. aprīlis

Gadi ir atkal pagājuši un tai saulē aizgājušās Midway studijas radītais bērns ir atkal atdzimis. Šoreiz gan spēli izstrādās NetherRealm Studios, kura daudz ir ieklausījusies fanos. Mortal Kombat mūs sagaidīs ar tēliem no pirmajām trim Mortal Kombat spēlēm. Katrs no šiem tēliem būs unikāls un spēs krasi atšķirties gan vizuāli gan tehniski. Spēlē būs padziļinātāka kaujas sistēma, tomēr labi noslīpēta, tā lai neatbaidītu jaunus spēlētājus. Iznākšanas brīdī redzēsim vai starp Fighting žanra spēlēm ir parādījies jauns cīnītājs.

the-third-birthday.jpg

Spēles profils: The 3rd Birthday

Žanrs: Horror, Third-Person Shooter, Action, RPG

Izdevējs: Square Enix

Izstrādātājs: Square Enix

Platforma: PSP

Izdošanas datums: 1. aprīlis

Pagājuši ir 11 gadi un Parasite Eve spēles sērija ir atgriezusies, tikai šoreiz ar jaunu nosaukumu. Pati spēle šoreiz piedāvās visādu žanru jucekli, jeb uzskaitot horror, third-person shooter, action, un role-playing game. Šo žanra apvienojumu varēs baudīt PlayStation Portable īpašnieki. Izstrādātāji solot ka spēlē būšot plašākas funkcionālāa iespēja starp komandas biedriem (NPCs) un galveno tēlu. Izskatās ka PSP platforma arī tiks pie cienījamas spēles.

socom.jpg

Spēles profils: SOCOM: Special Forces/SOCOM 4: U.S. Navy SEALs

Žanrs: Tactical, Third-Person Shooter

Izdevējs: Sony Computer Entertainment

Izstrādātājs: Zipper Interactive

Platforma: PS3

Izdošanas datums: 20. aprīlis

Zipper Interactive ir atkal dota iespēja izveidot SOCOM tikai šoreiz viņi to veidos uz PlayStation 3. SOCOM: Special Forces ir komandu bāzēta taktiskais šūters. Spēlē būšot pavisam savādāka slēpšanās aiz šķēršļiem, salīdzinot ar iepriekšējiem daļām. Būs arī jauns režīms kaujā Command Mode, ar kura palīdzību varēs redzēt kartē interesējošos objektus un vieglāk vadīt savus komanda biedrus. Viena no spilgtākajām īpašībām būs tā ka spēlē varēs izmantot Move kontrolieri un šī ir jau otrā hardcore spēle ar Move atbalstu.

darkspore.jpg

Spēles profils: Darkspore

Žanrs: Action-RPG

Izdevējs: Electronic Arts

Izstrādātājs: Maxis

Platforma: PC

Izdošanas datums: 28. aprīlis

Pavisam drīz pie mums nonāks kārtējais action-RPG žanra pārstāvis – Darkspore. Kāpēc tad būtu vērts tam pievērst uzmanību? Kaut vai fakts, ka to ir radījuši The Sims franšīzes un Spore autori – Maxis. Varbūt daļu no jums tas uzreiz atbaida. Bet Darkspore noteikti nebūs svētdienas spēlētājam paredzēta izklaide. Jūs sagaidīs nežēlīgu mutantu ordas un asiņu jūras, tas viss ieturēts Diablo tradīcijās. Protams, Darkspore nav kārtējais klons ar citādāku grafisko noformējumu, ir dažādi jaunievedumi ar kuriem varēsiet iepazīties spēlē. Citējot spēles veidotājus: „Tā ir pavisam jauna veida action-RPG spēle.”

red%20river.jpg

Spēles profils: Operation Flashpoint: Red River

Žanrs: Taktisks FPS

Izdevējs: Codemasters

Izstrādātājs: Codemasters

Platforma: PC, 360, PS3

Izdošanas datums: 21. aprīlis

Operation Flashpoint ir viena no tām retajām spēļu sērijām, kur spēlētājam tiek dota kontrole ne tikai pār savu kareivi, bet arī pār veselu vienību. Aprīļa otrajā pusē pie mums nonāks jaunākais Operation Flashpoint sērijas pārstāvis – Red River. Izstrādātāji apgalvo, ka spēle esot veidota pēc iespējas reālistiskāka. Tā kā nenāksies izbērt veselu aptveri tikai uz vienu pretinieku un vēl iemest ar rokas granātu drošības pēc. Veidotāji arī izteicās, ka spēle ir balstīta uz 4 spēlētāju co-op spēles režīmu. Tas gan vieš šaubas par spēlētāja vadītās vienības AI kvalitāti. Bet to visu un vēl citus labumus vai sliktumus varēsim noskaidrot pēc spēles izdošanas.

portal4.jpg

Spēles profils: Portal 2

Žanrs: First person action-adventure, puzzle

Izdevējs: Valve

Izstrādātājs: Valve

Platforma: PC, Xbox 360, Playstation 3, Mac OS X

Izdošanas datums: 22. aprīlis

Valve redzot, kā kritiķi sajūsmā lauž krēslus un spēlētāji arī ir apmierināti, ilgi nedomāja un sāka veidot Portal 2 tūlīt pēc pirmās spēles neapstrīdamās izdošanās. Spēles process lielā mērā būšot tāds pats – pārvietoties no vienas telpas gala līdz otram, atrisinot dažādas puzles ar portālu palīdzību. Noteikti būs arī dažādi jaunievedumi, kā jau visos turpinājumos. Pēc spēlētāju pieprasījuma arī būs ieviests co-op spēles režīms, lai varētu uzspēlēt ar draugiem.

Raksta avots:

www.gamevision.lv

Link to comment
Share on other sites

Parasti citi nemaz nemeklē. Kad iznāk, tad iznāk, kāds tolks lieki sevi kacināt - "OOOO pēc gada, kā rambāšu!!", a ja nezini, ka pēc gada būs tāds geims, pēc gada nervi saglabāti un nebūsi sasapņojies huj zin ko par to spēli cik viņa kruta būs, nesagrausi vismaz savas ilūzijas gaidot. + patīkams pārsteigums - "OO, laba spēle iznākusi - nice!"

Link to comment
Share on other sites

Muļķības. Varbūt tā tu to uzskati. Es venai spēlei aktīvi jau sekoju 5 gadus (lai gan par šo spēli zināju jau agrāk) un neteikšu, ka bojāju sev nervus ar to. Katru jauno updeitu betā eju izmēģināt un miers, sēžu un gaidu jauno spēli (Natural Selection 2).

@hwanftw twitterim ir spēks :D

Link to comment
Share on other sites

Es šitā pat gaidīju Darkfall, bija jābūt tik kruta, nu tik ahujenna, bet beigās - tufta no visa, kas bija gaidīts... Vairs vispār visām jaunajām spēlēm ar zināmu skepsi skatos virsū, visi šūteri paliek aizvien vienveidīgāki.

Edited by jancho
Link to comment
Share on other sites

es to shift 2 pamēgināju un OMG, tas bija viens no viss nejēdzīgāk iztērētajiem laikiem manā dzīvē. Spēle galīgi garam. Vadamība pēc bebra ānusa. Tad labāk Dirt2 vai Grid vai nez ko :D

Link to comment
Share on other sites

es to shift 2 pamēgināju un OMG, tas bija viens no viss nejēdzīgāk iztērētajiem laikiem manā dzīvē. Spēle galīgi garam. Vadamība pēc bebra ānusa. Tad labāk Dirt2 vai Grid vai nez ko :D

Pilnīgi otrādi man. Biju patīkami pārsteigts par labo fiziku, un pielīdzināmo simulāciju ko arī viņi solīja.

Uztaisīts kaut kas līdzīgs xbox spēle

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...