kaza4ok Posted March 31, 2011 Report Share Posted March 31, 2011 Topiks visu izsaka par sevi. Man no stacijas vajag tikt uz Merķeļa ielu 11, būtu forši, ja pateiktu kādu tramvaju/trolejbusu/autobusu, kurš pieved tuvāk pie tā spota. Thx Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted March 31, 2011 Report Share Posted March 31, 2011 Tak Tev tikai jāpāriet pāri ielai un tu jau esi Merķeļa ielā 11. Apskaties kartē kur ir Merķeļa 11 un un kur ir stacijas laukums. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted March 31, 2011 Report Share Posted March 31, 2011 (edited) Tur tak apmēram 5 minūšu gājiens ar kājām! LAVRx pasteidzās... EDIT: http://www.bildites.lv/viewer.php?file=fa1l5zg7kb7r9obmr13.png] Edited March 31, 2011 by ep1dem1c Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted March 31, 2011 Report Share Posted March 31, 2011 lol. nākamreiz atver karti Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted March 31, 2011 Author Report Share Posted March 31, 2011 o haļava man paldies Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted April 12, 2011 Report Share Posted April 12, 2011 Sveta vieta kur iegriezos pirmokart, kad esu Riga Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted April 12, 2011 Report Share Posted April 12, 2011 (edited) Čali! Tas viss ir BS. Tur jābrauc ar taksi! Tu ko? Iesi ar kājām? Garām garmošņikam uz gājēju pārejas, lupījot caur origo.. varbūt tev izdosies neuzskriet gopņikiem! Bet labāk neriskē! Un pat ja tu tiksi garām garmošņikam ceļa vidū pie pārejas.. tu nonāksi uz salas! Bet tur is vispār atstoj. Klāt būs čigāns ar džinsām par 1Ls/kg. Tu, protams, ņemsi, jo cena tak laba, bet beigās aiziesi ar pulksteni par 30Ls CasiKo! Un pat .. pat ja tu tiksi pari saliņai un līdz blokam ar merķeļa ielu... Rīgas Cirka ziloņi tevi sabradās, uz stūra būs otrā līmeņa garmonščiks.. tev nav izredzes! Klausi mani.. klausi... daudz labi vīri tur ir gājuši un tā arī nav atgriezušies. Par viņu piemiņu Gustavo dziesmas raksta! Beefs Edit: protams - pastāv arī otrs variants. Caur stacijas tuneli. Bet nezinu nevienu dzīvu dvēseli, kas būtu tur izgājis. Runā, ka pat Čaks Noris izvēlas iet pār gājēju pāreju un kauties ar čigāniem, nekā iet pa tuneli.... Edited April 12, 2011 by 0xDEAD BEEF Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted April 12, 2011 Report Share Posted April 12, 2011 Mani gan mcDonalds apstadinatu Sveta vieta Rīga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts