Jump to content
GIGN Forum

Kameras


naziic
 Share

Recommended Posts

Hei! Sen nav rakstīts.. Pēdējā laikā ir radusies vajadzība & vēlme vēlme kaut ko ik pa laikam nofilmēt, vēlams hd kvalitātē, tādēļ tagad meklēju kaut ko atbilstošu. Pirms mēneša bija iespēja pafilmēt ar kaut kādu Sony handycamu, diezgan patīkami - liela atmiņa (120gb), normāla bača, mazs čakars. Meklēju kaut ko līdzīgu, bet ir problēmas kaut ko atrast lietotu par sakarīgu cenu, tādēļ vēlējos uzzināt, ko Jūs ieteiktu pačekot. Varbūt labāk vienkārši pirkt kādu digitālo ziepju trauku, kuram ir hd kvalitātes filmēšanas funkcija? Viens no variantiem, ko pētīju bija - http://www.theflip.com/en-us/Products/ mimoHD, bet mazā atmiņa, iespējamie nodokļi pasūtot uz LV un izmērs - kā dēļ varētu vairāk kratīties attēls - lika man apdomāt šo pirkumu.. Interesē vai kāds no Jums kaut ko varētu ieteikt pa šo līniju? Un varbūt kādam no Jums ir mimoHD kamera? Kaut kādas atsauksmes kā sliktākā apgaismojumā filmējās? Eh, galva sāp un sen nav rakstīts, tā kā varētu būt grūti izprotams teksts..

Link to comment
Share on other sites

Galvenais jautajums - vai pqtiesham vajag? Uz sevis wsmu ne vienu vien reizi parbaudijis nevajadzigo un biezhi dargo pirkumu laastu. Tadai lietai kaa fotografeshanai vai filmeshanai ir jabut asiniis. Bet ja jau ljoti gribas tomer pameginat - skatiek kko kas filme 720p kvalitate vai ka tur bija. Kaut ko ne parak dargu, ja sapratisi ka tas ir tavs, tad jau pats izmeklesies pa visadiem video forumiem un labak zinasi ko tev vajag. IMHO

Link to comment
Share on other sites

Ry. Ls 80.00 varētu būt tā robeža..

b0r1ng, jā, tāds jautājums pastāv, bet uz to gan jau atradīšu atbildi, tagad interesē kādi ir varianti.. Pameklēju @ ebay.co.uk minoHD 8gb versīju, pa ~ 70-80 poundiem var dabūt..

Link to comment
Share on other sites

Arī meklēju šobrīd kameru. Pētīju tos Mino HD 3rd generation testa video, bet nekas labs tur nav. Sliktā apgaismojumā, tāpat kā ar telefonu filmēts. Ja miera stadijā, tad kvalitāte ļoti laba, bet kustībā galīgi auzā ar bildi. Kaut kādai vlogošanai der, cena arī nav liela.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...