Dedzinatajs Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 Tatad es pardodu savu akauntu www.combats.ru man tur ir 8LVL *Ir dzivnieks 7LVL *Ir divi dun4i 8lvl *Деньги: 78.77 кр. tas ir tas kas ir palicis pari(Передач: 200) *Liimenis ir nesen dabuts Опыт: 318 272 (400 000) Te buus personazha info. My link Un taatad es negribu vinu vispar vairs spelet un gribu pardot un domaju pardot par 10latiem tie kuriem interese tas rakstiet man PM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 (edited) Es nevaru iebraukt ka tu tik talu tiki, vaitad str, nemaz nevajdzeja ?? Negribi par vesturi parunat, 1-2-3-..-8lvl kados rezimos tu cinijies, un ka savaci tik daudziem ierociem $ Edited March 14, 2011 by SuperRembo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 ha, laikam tevi tikko nositu Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 Launais lacis statistiku novice pabojaja :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dedzinatajs Posted March 14, 2011 Author Report Share Posted March 14, 2011 Es nevaru iebraukt ka tu tik talu tiki, vaitad str, nemaz nevajdzeja ?? Negribi par vesturi parunat, 1-2-3-..-8lvl kados rezimos tu cinijies, un ka savaci tik daudziem ierociem $ Viss tas zaljais sets ir pirkts pa zobiem tagad tas BK ir partaisits jau kadu gadu ja tu esi vivarots nevaig speku vispar.. 1,2,3,4 lVl iztiec ar sudigam mantam un 5,6 LVL sedi 70% pazeme man laikam daudz veicas dabuju baigi daudz baltos zobus kopuma varetu but kadi 20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 A no kada levela vispar sakt apbrunoties tagad ??? Sapratu sakums gruts, kamer ar kulaciniem cinies ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 pārvērtīsim šo topiku par bazaru pa combats.ru. Combats.ru es spēlēju gadus nuu 6-7 atpakaļ, toreiz vēl visi rullēja kam bija nauda. Tur brabus sieva - Laura(laikam bija nicks) bija iegrūduši tur tādu kāpostu ka maz neliekas. Atceros ka agrāk arī bija kaut kāds saits, kur varēja ievadīt pretinieka id un viņš izmet visbiežāk kur sit utt. Varbūt ja tev tāds ir padalies, jo gribu nedaudz patizloties pāris dienas paspēlēt. Pie reizes varētu arī apskaidrot par statiem, kurus likt visvairāk klāt un kurus vispār nelikt. Par cik neesmu iedziļinājies vēl visā pasākumā, tad pastāsti kā tagad tiek doti kr. vai viņus ir vērts tērēt mazos lvlos un pirkt ieročus utt.. Kur tos zobus atrast? p.s. rekur bija mana pirmā ciņā - aizvadīta godam http://dreamscity.combats.com/logs.pl?log=1300113459.22615&0.26333485659933636#end editots: par statiem.. nedaudz esmu noslinkojis Сила: tas man ir skaidrs Ловкость: arī Интуиция: deva kritus? Выносливость: ko viņa īsti dod? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 Сила: power Ловкость: izvairisanas no hit Интуиция: krits Выносливость: Resnaks, ilgak sist vajag Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dedzinatajs Posted March 14, 2011 Author Report Share Posted March 14, 2011 pārvērtīsim šo topiku par bazaru pa combats.ru. Combats.ru es spēlēju gadus nuu 6-7 atpakaļ, toreiz vēl visi rullēja kam bija nauda. Tur brabus sieva - Laura(laikam bija nicks) bija iegrūduši tur tādu kāpostu ka maz neliekas. Atceros ka agrāk arī bija kaut kāds saits, kur varēja ievadīt pretinieka id un viņš izmet visbiežāk kur sit utt. Varbūt ja tev tāds ir padalies, jo gribu nedaudz patizloties pāris dienas paspēlēt. Pie reizes varētu arī apskaidrot par statiem, kurus likt visvairāk klāt un kurus vispār nelikt. Par cik neesmu iedziļinājies vēl visā pasākumā, tad pastāsti kā tagad tiek doti kr. vai viņus ir vērts tērēt mazos lvlos un pirkt ieročus utt.. Kur tos zobus atrast? p.s. rekur bija mana pirmā ciņā - aizvadīta godam http://dreamscity.combats.com/logs.pl?log=1300113459.22615&0.26333485659933636#end editots: par statiem.. nedaudz esmu noslinkojis Сила: tas man ir skaidrs Ловкость: arī Интуиция: deva kritus? Выносливость: ko viņa īsti dod? Выносливость: DOD hp Интуиция:ja tas dod kritus un ar kulakiem butu labi ja tiktu lidz 2lvl un 3 pirkt mantas bet tas aiznem daudz laika! ja cinas ar kulakiem. Noperc manu 8LvL un tev nebus neparko jauztraucas :} Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 piedod, bet neesmu tik ļoti ieintresēts tajā spēlē vnk gribas paākstīties.. es zinu ka ilgi jākačājas līdz 8lvlam, ja spēlētu nopietni, tad iespējams nopirktu. vēl intresē par to saitu, kur redz visbiežāk sistos Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 Tad jau tik daudz kas tiek palaists veja, visvairak sajuta, ka esi pats ticis lidz 8 lvl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dedzinatajs Posted March 14, 2011 Author Report Share Posted March 14, 2011 Tad jau tik daudz kas tiek palaists veja, visvairak sajuta, ka esi pats ticis lidz 8 lvl Nja man negribas vnk pirkt kreditus lai sapirktu 8LVL visu setu Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 Es te paskatijos uz 3 levela chariem, visi vini lidz zobiem sagerbti jau HOW 5 gadus atpakal es atceros 3 levela tik ieroci ar kepku vareju atlauties Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dedzinatajs Posted March 14, 2011 Author Report Share Posted March 14, 2011 Es te paskatijos uz 3 levela chariem, visi vini lidz zobiem sagerbti jau HOW 5 gadus atpakal es atceros 3 levela tik ieroci ar kepku vareju atlauties daudz kas taja saita ir mainijies netikai izskats dod itka zobus vairak + ir sausmigi daudz jaunu mantu un ir ari 2jauni cinitaju veidi Locinieks un Airbolets Locinieks ir visstiprakais lidz 8lvl 8lvl jau magi sak dominet Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 Atceros agrak bija vel vampiri kaut kadi, gribeju par tadu klut Ka tagad isti tur ir. Mani vairak interese ka ir dzivibas jacel lai butu balans, nepardaudz neparmaz 1 levels jau tuvojas, domaju pacelt lidz 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dedzinatajs Posted March 14, 2011 Author Report Share Posted March 14, 2011 Hz skaties tutorialus vai kko tadu Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 Ir kaut kads jaunais combats ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
POKE Posted March 15, 2011 Report Share Posted March 15, 2011 Lol, nebiju domājis, ka viņu vēl kāds vispār spēlē. atceros savus laikus, kad pats spēlēju. Bet nu, ar laiku apnīk, bet tā nesūdīgi izdomāta spēlē. Par čaru runājot - 10ls tiešām nav tā dārgākā cena priekš 8. līmeņa čara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted March 15, 2011 Report Share Posted March 15, 2011 Beidzot 2 levels Kadas proporcijas jaliek Kinzali +2 un ir vel Мастерство владения вторым оружием Ka zinat cik uz cik proporcijas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jancho Posted March 15, 2011 Report Share Posted March 15, 2011 Beidzot 2 levels Kadas proporcijas jaliek Kinzali +2 un ir vel Мастерство владения вторым оружием Ka zinat cik uz cik proporcijas. Met monētu! Vienmēr palīdz grūtās dzīves situācijas izvēlēties 50/50 iespēju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted March 17, 2011 Report Share Posted March 17, 2011 No sodienas sakot un nakamas 3 dienas, combata 200% xp Dzimsanas dienas davana useriem ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dedzinatajs Posted March 17, 2011 Author Report Share Posted March 17, 2011 No sodienas sakot un nakamas 3 dienas, combata 200% xp Dzimsanas dienas davana useriem ^^ Ja ta ir laba lieta vina katru gadu ir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now