Guest The Posted November 12, 2005 Report Share Posted November 12, 2005 Nu staasts taads, kaa jau droshi visi citi - bet nu tikuntaa gribeejaas padaliities savaa piedziivojumaa. Pirms dazhaam minuuteem ieeju gign'aa (esmu regjistreejies, taapeec nebija jaagaida, kameer tikshu iekshaa Skatos - dd2 - labais. Sen nebija speeleeta. Speeleeju, kaa parasti ne paaraak labi, ne arii baigi slikti - a te vienaa raundaa palieku peedeejais un dabuunu skriet no b uz a (jo tur bumba uzlikta un es jau kaa logjiski domaajoshs cilveeks, ja jau esu CT - nu neko - jaameegjina paglaabt komanda no zaudeejuma). Skrienu - dzirdu viens aiz durviim (atkaartoshu - DZIRDU (ir taada lieta kaa austinjas, kuraas ir iespeejams pat atshkjirt pat labo no kreisaas puses)) nu neko uzshauju pa durviim dzirdeeto solju virzienaa. Un par laimi pat bish traapiiju un shim nebija palicis iipashi daudz hp. Skrienu taalaak, dzirdu aiz stuura - akal viens jau mauc prom no spota - kjip taisaas izglaabties - nu neko - meegjinu shaut - un akal jau paveicaas. Izglaabt spotu diemzheel neizdevaas - bet nu naakoshaa raundaa saakumaa - mani izmet un prtms attaisnojums manis apdaliishanai ir WH!! Iisti nezinu kursh no shiem abiem bija tas admins kuram diemzheel traapiiju, bet nu izbanoja mani test2. Moraale taada - gignaa tev vispirms jaauzzin vai tas kas staav aiz durviim gadiijumaa nav admins, un ja tomeer shis speelmanis savaa iipashumaa kaadreiz ir ieguvis admina tiesiibas - NEKAD PA VINJU NESHAJ - vnk nedriixt!! http://img305.imageshack.us/my.php?image=gignrlzz37wr.jpg - reku te kjip tas ka tas bija test2, kas nobanoja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
meniks Posted November 12, 2005 Report Share Posted November 12, 2005 nu test2 parasti ir nekļūdīgs skatījums uz čīteriem, un bez demaks tu neko nepanāksi Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted November 12, 2005 Report Share Posted November 12, 2005 Nu ja wh tev nebija, neuztraucies, banu noņems. Ieliec tikai linku uz attiecīgo demo. gign.lv labajā pusē ir links "HLTV demos" Link to comment Share on other sites More sharing options...
test2 Posted November 12, 2005 Report Share Posted November 12, 2005 (edited) NEz tu kaut kā kretīniski raustījeis šausānas laikā - ta itka uz mouse1 + kaut kads suuds nobindots ... bet jebkura gadijuma admini nsoaktaties to sniedziet savu veerdiku - vinsh serverii pabija kadas 5 minutes. ap kadu 10 minuti mosha - iisti neatceros. Btw. varetu but ka man nav tasiniiba jo specoju vinju kadas 2 minutes. taka aa un kad redziet 2pac//hs nobanojiet vinju nekavejoties ... demka: http://www.gign.lv:81/demos/weekly-0511121742-de_dust2.zip Edited November 12, 2005 by test2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted November 12, 2005 Report Share Posted November 12, 2005 varbūt izlasi vēlreiz ko es teicu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
test2 Posted November 12, 2005 Report Share Posted November 12, 2005 (edited) ai sisko tu esi losis Edited November 12, 2005 by test2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted November 12, 2005 Report Share Posted November 12, 2005 Tu savukārt esi parasts kretīns ar debīlu rakstīšanas manieri, kurš vienu teikumu bez editēšanas nejēdz pareizi uzrakstīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted November 12, 2005 Report Share Posted November 12, 2005 2pac//hs es tikko nobanoju - tik atklaati drazu lieto .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest The Posted November 12, 2005 Report Share Posted November 12, 2005 NEz tu kaut kā kretīniski raustījeis šausānas laikā - ta itka uz mouse1 + kaut kads suuds nobindots ... nu lol vnk. Pirmkaart, ne jau visiem ir peles pa 40 ls - man ir pele pa 6 ls, kurai ik pa briidim iespiezhaas kreisais peles taustinjsh \m/ - znachit es chiiters?? Un vispaar - skatiijos demku - kkaa nepamaniiju, ka buutu baigi raustiijies! Netaisos neko luugties, lai man nonjem - jo nu skaidri zinu ka neesu chiiters - un vieniigais, kas jebkad manaa kompii bijis ar chiitiem saistiits - ir myg0t2 filminja \/ . Bet nu jautaajums tikuntaa paliek - kad iet gign serverii tad obligaati jaabuut pelei vismaz virs 40 ls un nedriixt lietot austinjas???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted November 12, 2005 Report Share Posted November 12, 2005 It kā no peles taustiņa tu varētu raustīties... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted November 12, 2005 Report Share Posted November 12, 2005 It kā no peles taustiņa tu varētu raustīties... tu pastiijies demku??? es raustiijos?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest The Posted November 12, 2005 Report Share Posted November 12, 2005 sorrii par spamu - bet nu man veel viens jautaajums - kopsh kura laika, ja iesleegts wh, tad raustaas??????????????????? neesu ar chiitiem speeleejis, bet nu cik zinu tad aim`am tikai raustaas.. ?:| Link to comment Share on other sites More sharing options...
meniks Posted November 12, 2005 Report Share Posted November 12, 2005 atvaino, bet, manuprāt, tev nemaz negribās lai noņem banu, bet gan padirsties! un nodirst visu GIGN par to, ka varbūt pieļāva vienu kļūdu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted November 12, 2005 Report Share Posted November 12, 2005 atvaino, bet, manuprāt, tev nemaz negribās lai noņem banu, bet gan padirsties! un nodirst visu GIGN par to, ka varbūt pieļāva vienu kļūdu! hh.. Pirmkaart, ja man negribeetos, lai nonjem banu - tad es nebuutu nemz naacis gign maajaslapaa un nebuutu neko pie suudziibaam forumaa raxtiijis! Otrkaart, nu jaa - iespeejams, ka gruuti saskatiit atshkjiriibu no sarkasma un nodirshanas - ja tas tiek pasniegts raxtiskaa veidaa, nevis izteikts mutiski. Treshkaart, tieshi taa - pieljaava kljuudu, bet nu tad kapee neviens to nelabo? =P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted November 12, 2005 Report Share Posted November 12, 2005 chiiteriem nav naakotnes. banus taadiem kaa tu nost NENJEM ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rayus Posted November 12, 2005 Report Share Posted November 12, 2005 nee nu vienreiz pietiek! Pinky protams respekteju tavas smadzenes, bet ari ar to visu nepietiek, lai paglabtu tevi no apzimejuma - idiņš. Zini kapec, tapec ka tev verbala caureja ir tik specigi izteikta un tik spontana, ka smadzenes reti iesledzas, lai kontroletu sis paradibas tava galva. Moderatoru tiesibam formua tev ANTI no manis, jo smadzenu tev nav un acis laikam ari nerada. Palasi velreiz so postu un padoma vai gadiena nav laiks macities domat un analizet pirms kauko saki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted November 12, 2005 Report Share Posted November 12, 2005 Moraale taada - gignaa tev vispirms jaauzzin vai tas kas staav aiz durviim gadiijumaa nav admins, un ja tomeer shis speelmanis savaa iipashumaa kaadreiz ir ieguvis admina tiesiibas - NEKAD PA VINJU NESHAJ - vnk nedriixt!! right Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted November 12, 2005 Report Share Posted November 12, 2005 hh.. Pirmkaart, ja man negribeetos, lai nonjem banu - tad es nebuutu nemz naacis gign maajaslapaa un nebuutu neko pie suudziibaam forumaa raxtiijis! Otrkaart, nu jaa - iespeejams, ka gruuti saskatiit atshkjiriibu no sarkasma un nodirshanas - ja tas tiek pasniegts raxtiskaa veidaa, nevis izteikts mutiski. Treshkaart, tieshi taa - pieljaava kljuudu, bet nu tad kapee neviens to nelabo? =P es pat pastāstīju kur demkas var dabūt, lai gan to lieliski pats varēji izlasīt, bet tu tik un tā linku neesi ielicis uz demku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
emcee Posted November 12, 2005 Report Share Posted November 12, 2005 sorrii par spamu - bet nu man veel viens jautaajums - kopsh kura laika, ja iesleegts wh, tad raustaas??????????????????? ROFL. Gada teikums Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arvis Posted November 13, 2005 Report Share Posted November 13, 2005 The hmm tu paraadi lieliskas zinaashanas wall hack jomaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
White^ Posted November 13, 2005 Report Share Posted November 13, 2005 Pinky mo6k no sakuma noskaties demku un tad runa The un ar WH kaut kas jauns muahhahaha P.S. http://www.gign.lv:81/demos/weekly-0511121742-de_dust2.zip laikam bus iista Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest The Posted November 13, 2005 Report Share Posted November 13, 2005 Pinky - sapratu tavu domu gaajienu \m/ iisi un kodoliigi, un demku prtms arii neskatamies - nafig ne? macho sorii - vnk test2 bij ielicis un es negribeeju atkaartoties.. domaaju, ka ar to vienu linku pietiek! emcee Arvis - plds White^ thx! nu tad reku 3o reizi links uz demo: (3 lietas labas l..) http://www.gign.lv:81/demos/weekly-0511121742-de_dust2.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted November 13, 2005 Report Share Posted November 13, 2005 hm, tests editoja postu pēc tā uzrakstīšanas un es to demku nemaz neredzēju. Kaut kad tuvākajā laikā uzmetīšu aci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest The Posted November 19, 2005 Report Share Posted November 19, 2005 mjaa.. tad jau laikam sanaak, ka esmu chiiteris ja jau nenjem nost to banu :| tad vismaz iznjemiet to aaraa - kjip, kad uzliek to banu - tad lai naak un raxtaas suudziibu sadaljaa - jo nu jeegas jau nekaadas :/P baigi baigi - tos kas nechiito - tos bano - kameer servers pilns ar aimeriem un paarskinojushamies siikiem chiiteriem Link to comment Share on other sites More sharing options...
v1kO Posted November 20, 2005 Report Share Posted November 20, 2005 es te lasu ko tu alneen raksti un 6ausminos labaak vispaar klavieri nekad vairs neaiztiec psccc..vinjam esot pilns ser. ar chiteriii6iem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts