ep1dem1c Posted March 21, 2011 Report Share Posted March 21, 2011 Jāgaida Samsung Optimus 3D ~ Aprīlī parādīsies mūsu veikalos un cerams ka nemaksās kosmosu. vasarā tieši beidzas līgums ar iPhoni, tas būs kaut kur jānogrūž un jāmeklē kaut kas ar androidu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted March 21, 2011 Author Report Share Posted March 21, 2011 Nja, par androidu adi daudz ko esmu dirdejis labu. Tadel pirma doma ari bija Samsis. Nu bet tieksme pec dargam mantam pqnaca savu. Tagad temeju uz Macbook Air vai Pro Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted March 21, 2011 Report Share Posted March 21, 2011 oj, es atvainojos, nevis samsung optimus 3D, bet LG Optimus 3D... jā, vienīgais kas atbaida ir tas LG, bet video review`ā izskatījās diezgan labi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Friendly Cannibal Posted March 22, 2011 Report Share Posted March 22, 2011 es te vienīgais symbian fanāts? pašam pieder nokia n8, un esmu pat ļoti apmierināts, īpaši ar kameru . Ar aplikācijām ir kā ir, bet es tās šā vai tā bieži neizmantoju, un pašas svarīgākās ir arī uz symbiana. Par iPhone gan es pastrīdētos. Kā kautkāds entertainmenta verķis viņš ir uz visiem simts, bet kā telefons.. tad jau labāk paņemt to ipod touch, lētu telefonu un kaut vai ar skoču salīmēt kopā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted March 22, 2011 Author Report Share Posted March 22, 2011 Nu nokia tagad touchscreenos ir zaudetajos. Vinji pashi to atzist. Cerams ka kaut ko labu tomer izgudros. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rikki Posted March 22, 2011 Report Share Posted March 22, 2011 Samsung GT-S5830 (Galaxy Ace) - Ir okey pašam tāds bija ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now