Znots Posted March 5, 2011 Report Share Posted March 5, 2011 Tā nu man šeit neliela problēma ar ko netieku galā.Tādad ir public serveris un itkā ir uzlikts freezetime,bet man šī opcija nekādīgi neiet. Server.cfg un amxx.cfg ir ierakstīts šādi: mp_freezetime 5 Nuvot un vienkārši freezetime nav.Arī serverī caur cvariem esmu licis un kad tā uzliek,tad līdz mapes beigām ir freeze,bet tiklīdz nomainās mape tā atkal viss pazūd.Serveri esmu arī restartējis,bet izmaiņas nav.Tāpēc varbūt ko iesakat,lai labotu šo kļūdu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nezinits Posted March 7, 2011 Report Share Posted March 7, 2011 Nu tad ,kāds plugins uzliek 0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Znots Posted March 8, 2011 Author Report Share Posted March 8, 2011 (edited) Nezinu blin.Man nekādas izmaiņas nav slēdzot pa vienam pluginus ārā.Ir kādi citi vēl risinājumi bez tā,ka kāds plugins varētu būt vainīgs pie tā visa? Edit.Situāciju atrisināju.Varat slēgt cietī Edited March 9, 2011 by Znots Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now