hwanftw Posted March 2, 2011 Report Share Posted March 2, 2011 (edited) Iegāju beidzot pa simts gadiem iekšā pubā un tiešām pārliecinājos par to, ka POKE, pārāk nopietni uzver savus pienākumus pubiņā, laiks paliek nu kā minimums ~1minūte, šis jau sāk slapot,vēl visādi sīkumi,tamlīdzīgi. Ak jā, vēl gribēju pateikt to, ka visu laiku raksta visādu fufeli iekš @say. Tā nu lūk. Edited March 2, 2011 by hwanftw Link to comment Share on other sites More sharing options...
POKE Posted March 2, 2011 Report Share Posted March 2, 2011 (edited) Kādu fufeli es uzrakstīju? To, ka es nomiršu un pēctam būs vote, lai spiež 1 ? Un tu vispār iegāji uz 5 min un kaut ko jau sāc kunkstēt. Kas visiem ir? hwans un vēl chuwis... Jūs uz vienu roku? Pārējiem nekādu pretenziju nav, ir apmierināti ar manu darbību,bet ienāca vēlviens karalis un sāk jau sūdzēties. hf. P.S. ienāc biežāk serverī. P.S.S. Ja manis nebūtu šinī naktī, tad cilvēku serverī ap šo laiku būtu 0, bet pašreiz ir 21. Par visādiem slapiem ej pakasies ar ezīti piemēram, vai kādu citu, ilgāk stāvošu amatā. Edited March 2, 2011 by POKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted March 2, 2011 Report Share Posted March 2, 2011 Par visādiem slapiem ej pakasies ar ezīti piemēram, vai kādu citu, ilgāk stāvošu amatā. Ņepoņel. Man vispār slapa nav, banoju visus durakus uz 1 minūti, jo citas iespējas tikt galā nav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
POKE Posted March 2, 2011 Report Share Posted March 2, 2011 Ņepoņel. Man vispār slapa nav, banoju visus durakus uz 1 minūti, jo citas iespējas tikt galā nav. Piedod, sajaucu. Katrā ziņā, nebij ļauni domāts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
joJO^ Posted March 2, 2011 Report Share Posted March 2, 2011 Piedod, sajaucu. Katrā ziņā, nebij ļauni domāts. Beidz dirsā līst jopt... ! Sacrifice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts